سال انتشار: 1384
محل انتشار:
نهمین کنگره سالانه انجمن مهندسین متالورژی ایران
کد COI مقاله: CIMS09_014
زبان مقاله: فارسیمشاهده این مقاله: 2,571
فایل این مقاله در 9 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 9 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله بهینه سازی فرایند جوشکاری Flash Butt Welding
چکیده مقاله:
جوشکاری بـه روش Flash یـک روش جوشـکاری مقـاومتی اتوماتیـک اسـت بـوده و بـرای جوشـهای سـربهســر بـه کــار مــی رود . و شـامل مراحــل پیشـگرم، Flash ، فــورج و پســگرم مـی باشــد . در ایــن روش پارامترهایی از قبیل ولتاژ مرحله Flash ، توان و زمان در مراحل پیشگرم و پسگرم و ... در کیفیـت جـوش تاثیر دارند . در این پژوهش که با هدف کاهش ضایعات و بالا بردن کیفیت قطعـا ت جوشـکاری شـدن در شرکت مجموعهسازی طوس به انجام رسیده است، پارامترهای مذکور تحت بررسی قرار گرفته و با تولیـد قطعات نمونه و انجام آزمایشات مکانیکی و بررسی های متالوگرافی، حالت بهینه برای هر یک از پارامترها تعیین گشته است . نتایج آزمایشات نشان داده اند که حالـت بهینـه در ولتـاژ ۴ / ۴ ولـت در مرحلـه Flash و همچنین زمان ۱ ثانیه با توان ۰۹ درصـد در مرحلـه پیشـگرم و زمـان ۱ ثانیـه بـا تـوان ۰۳ درصـد در مرحلـه پسگرم اتفاق میافتد .
کلیدواژه ها:
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
کد یکتای اختصاصی (COI) این مقاله در پایگاه سیویلیکا CIMS09_014 میباشد و برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/20895/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:نوریان، احمد،1384،بهینه سازی فرایند جوشکاری Flash Butt Welding،نهمین کنگره سالانه انجمن مهندسین متالورژی ایران،شیراز،https://civilica.com/doc/20895
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1384، نوریان، احمد؛ )
برای بار دوم به بعد: (1384، نوریان؛ )
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- اندازه گیری تنش پسماند به روش التراسونیک در اتصال جوشکاری ورق آلومینیومی
- اندازه گیری تنش پسماند به روش غیر مخرب امواج التراسونیک
- مد لسازی و اندازه گیری تنش پسماند توسط روش Hole Drilling Strain Gauge
- مروری بر روشهای غیر مخرب اندازه گیری تنشهای پسماند در قطعات جوشکاری شده
- اندازه گیری تنش های پسماند و اعوجاج در سازه های جوشکاری شده آلومینیومی به روش المان محدود
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.