سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

تعیین ارتباط بین اعتیاد به فضای مجازی با بیخوابی در میان افراد مبتلا به سردردهای تنشی و میگرن در سال ۱۴۰۲

سال انتشار: 1403
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 52

فایل این مقاله در 11 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد

استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:

لینک ثابت به این مقاله:

شناسه ملی سند علمی:

CHHE01_0398

تاریخ نمایه سازی: 4 مهر 1403

چکیده مقاله تعیین ارتباط بین اعتیاد به فضای مجازی با بیخوابی در میان افراد مبتلا به سردردهای تنشی و میگرن در سال ۱۴۰۲

مقدمه: بی تردید هر پیشرفت جدید در کنار مزایایی که دارد، می تواند مشکلاتی هم به همراه داشته باشد که اینترنت نیز از اینقاعده مستثنی نیست . دسترسی به اینترنت و فضای مجازی، پدیده ای رو به گسترش است و روزانه تعداد بیشتری از افراد در زمرهاستفاده کنندگان اینترنت قرار میگیرند. مطالعه حاضر با هدف بررسی ارتباط اعتیاد به فضای مجازی با بیخوابی در میان افراد مبتلا بهسردردهای تنشن و میگرن در سال ۱۴۰۲ انجام شد.روش کار: این پژوهش یک مطالعه از نوع توصیفی- تحلیلی و مقطعی است که در سال ۱۴۰۲ بر روی بیماران مبتلا به سردرد میگرن وتنشن در مطب های پزشکان مغز و اعصاب و کلینکهای تخصصی مغز و اعصاب در سطح شهرستان اهواز انجام شد. گردآوری داده ها بااستفاده از چک لیست اطلاعات دموگرافیک و پرسشنامه های اعتیاد به فضای مجازی، کیفیت خواب PSQI بود. تجزیه و تحلیل داده ها بااستفاده از نرم افزار آماری spss انجام شد.نتایج: با استفاده از ضریب همبستگی پیرسون ارتباط بین کیفیت خواب با اعتیاد به فضای مجازی ارتباط سنجی شده است. در این پژوهشضریب همبستگی پیرسون ۰/۲۸۳ و سطح معناداری ۰/۰۰۰ به دست آمد که نشان می دهد بین متغیرهای کیفیت خواب و اعتیاد به فضای مجازی ارتباط مستقیم و معناداری وجود دارد.جمع بندی: در مطالعه حاظر ارتباط بین اعتیاد به فضای مجازی و نمره کیفیت خواب پیتسبورگ بیماران، ارتباط مستقیم و معناداری وجودداشته به طوری که با افزایش نمره اعتیاد بیماران، کیفیت خواب کاهش مییابد. لذا توصیه می گردد با توجه به نتایج به دست آمده از مطالعهحاضر اقداماتی در جهت آموزش و اصلاح سبک زندگی در سطح جامعه صورت پذیرد.

کلیدواژه های تعیین ارتباط بین اعتیاد به فضای مجازی با بیخوابی در میان افراد مبتلا به سردردهای تنشی و میگرن در سال ۱۴۰۲:

بی خوابی ، سردرد میگرن و تنشن ، بیماران

نویسندگان مقاله تعیین ارتباط بین اعتیاد به فضای مجازی با بیخوابی در میان افراد مبتلا به سردردهای تنشی و میگرن در سال ۱۴۰۲

علی بهادری

دانشجوی دکتری عمومی پزشکی، دانشکده پزشکی، دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز، اهواز، ایران

شهلا وزیری اسفرجانی

دانشکده پزشکی، دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز، اهواز، ایران

مرضیه عربان

دانشکده بهداشت، دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز، اهواز، ایران

مقاله فارسی "تعیین ارتباط بین اعتیاد به فضای مجازی با بیخوابی در میان افراد مبتلا به سردردهای تنشی و میگرن در سال ۱۴۰۲" توسط علی بهادری، دانشجوی دکتری عمومی پزشکی، دانشکده پزشکی، دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز، اهواز، ایران؛ شهلا وزیری اسفرجانی، دانشکده پزشکی، دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز، اهواز، ایران؛ مرضیه عربان، دانشکده بهداشت، دانشگاه علوم پزشکی جندی شاپور اهواز، اهواز، ایران نوشته شده و در سال 1403 پس از تایید کمیته علمی اولین کنفرانس بین المللی سلامت، بهداشت و آموزش پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله بی خوابی، سردرد میگرن و تنشن، بیماران هستند. این مقاله در تاریخ 4 مهر 1403 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 52 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که مقدمه: بی تردید هر پیشرفت جدید در کنار مزایایی که دارد، می تواند مشکلاتی هم به همراه داشته باشد که اینترنت نیز از اینقاعده مستثنی نیست . دسترسی به اینترنت و فضای مجازی، پدیده ای رو به گسترش است و روزانه تعداد بیشتری از افراد در زمرهاستفاده کنندگان اینترنت قرار میگیرند. مطالعه حاضر با هدف بررسی ارتباط اعتیاد به فضای ... . برای دانلود فایل کامل مقاله تعیین ارتباط بین اعتیاد به فضای مجازی با بیخوابی در میان افراد مبتلا به سردردهای تنشی و میگرن در سال ۱۴۰۲ با 11 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.