سال انتشار: 1383
محل انتشار:
نوزدهمین کنفرانس بین المللی برق
کد COI مقاله: PSC19_231
زبان مقاله: فارسیمشاهده این مقاله: 1,194
فایل این مقاله در 11 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 11 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله بهبود عملکرد صنایع برق دولتی : راهکارها و تجربه ها
چکیده مقاله:
صنایع برق دولتی در کشورهای در حال توسعه اغلب از عملکرد نسبتاً ضعیفی در تامین برق برخوردارند . این امر تا حدودی ناشی از این واقعیت است که سیاستمداران و مقامات دولتی اغلب نه تنها در صدد ترغیب این صنایع به افزایش میزان فروش، تسریع در جمع آوری صورتحساب مشتریان و کاهش هزینه ها بر نیامده اند، بلکه در مواردی نیز شرکتها را مجبور کرده اند بخشی از منابع خود را در اختیار برخی گروههای ذینفع قرار دهند . بهبود عملکرد صنایع برق دولتی مستلزم آن است که ضوابط ، مقررات و رویه های اجرایی به گونه ای اصلاح شوند که تمایل و یا توانایی یاستمداران نسبت به سوء استفاده از شرکتهای برق دولتی در راستای مقاصد سیاسی کاهش یافته و از سوی دیگر این شرکتها در معرض فشارهای بیرونی جهت بهبود عملکرد خود قرار گیرند .
این مقاله به معرفی شیوه ها و رویکردهایی می پردازد که از طریق آنها دولت بتواند بدون توسل به خصوصی سازی به اصلاح و بهبود عملکرد صنایع برق دولتی بپردازد . برای این منظور تغییر در نحوه ادارة بنگاههای برق دولتی از طریق اصلاح قواعد حاکم بر روابط میان بنگاه برق از یک سو و دولت به عنوان مالک آن از سوی دیگر مورد بررسی قرار خواهد گرفت . به هر حال، در تحلیل نهایی ملاحظه می شود بدون خصوصی سازی دورنمای چندانی برای بهبود عملکرد بنگاههای برق دولتی به نظر نمی رسد . مادامیکه دولت مالک بنگاه باقی بماند، ایجاد یک رابطه متمایز واقعی بین دولت و بنگاه برق بسیار دشوار به نظر می رسد . در هر حال، تلاش برای بهبود مدیریت و اصلاح الگوهای ادارة بنگاههای برق دولتی همواره گزینه مفیدی ارزیابی می شود .
کلیدواژه ها:
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
کد یکتای اختصاصی (COI) این مقاله در پایگاه سیویلیکا PSC19_231 میباشد و برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/20834/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:منظور، داود،1383،بهبود عملکرد صنایع برق دولتی : راهکارها و تجربه ها،نوزدهمین کنفرانس بین المللی برق،تهران،https://civilica.com/doc/20834
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1383، منظور، داود؛ )
برای بار دوم به بعد: (1383، منظور؛ )
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :- Gibbons, Robert. 1998.، Incentives in organizations _ Journal of Economic ...
- Gray, Philip. 2001. «Private participation in infras tructure: a review ...
- Klapper, Leora F. and Inessa Love, 2002, *Corporate governance, investor ...
- Rao, S. L. 2002. *Regulating state-owned enterprises in the infrastructure ...
- Shirley, Mary M. and Patrick Walsh, 2000, «Public Vversus private ...
- Takahashi, Yoichi. 2000. _ discipline by SOE bonds work? Japan's ...
- Vining, A. R. and Anthony E. Boardman, 1992, *Ownership Versus ...
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- بررسی خوردگی آلیاژ منیزیم T6-WE43 در محیطهای شبیه سازی شده اتمسفری به روشهای پلاریزتناسیون
- طیف سنجی امپدانس الکتروشیمیایی و بررسی رفتار خوردگی پوشش های نانوکامپوزیتی کروم دی اکسید تیتانیم
- اندازه گیری غلظت عناصر آلیاژ آلومینیوم با کمک روش طیف سنجی شکست القایی لیزری
- بررسی مشکلات صنعت برق و خوردگی مواد و لزوم احداث پایگاه تحقیقاتی در سواحل جنوبی کشور
- ارائه راهکار به منظور رویارویی با اثرات خوردگی و آلودگی بر تجهیزات شبکه توزیع
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.