سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

رویکرد روانشناسانه در بررسی اثر بخشی آموزه های دینی به شیوه حل مساله بر کاهش پرخاشجویی در بین دانش آموزان پسر سال اول متوسطه شهرستان مارگون( استان کهگیلویه وبویراحمد)

سال انتشار: 1403
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 92

فایل این مقاله در 9 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد

استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:

لینک ثابت به این مقاله:

شناسه ملی سند علمی:

CFTP10_2268

تاریخ نمایه سازی: 4 مهر 1403

چکیده مقاله رویکرد روانشناسانه در بررسی اثر بخشی آموزه های دینی به شیوه حل مساله بر کاهش پرخاشجویی در بین دانش آموزان پسر سال اول متوسطه شهرستان مارگون( استان کهگیلویه وبویراحمد)

یکی از مهمترین مسائلی است که ممکن است هر نوجوانی آنرا تجربه کرده باشد پرخاشجویی است . اغلب اوقات در مدارس متوسطه ، دانش آموزان نوجوان به علت زد و خورد و انجام رفتارهای پرخاشجویانه مورد انواع تنبیهات انضباطی قرار می گیرند. هدف: پژوهش حاضر به بررسی اثر بخشی آموزههای دینی به شیوه حل مساله بر کاهش پرخاشجویی دانش آموزان پسر سال اول متوسطه شهر ستان مارگون می پردازد.روش: برای انجام این پژوهش تعداد ۲۴ نفر دانش آموز که در آزمون پرخاشجویی نمره بالایی آورده بودند به صورت تصادفی انتخاب و در دو گروه آزمایش (۱۲ نفر) و گواه(۱۲ نفر) جایگزین شدند. گروه آزمایش ده جلسه آموزش گروهی آموزه های دینی به شیوه حل مساله را دریافت کردند و پس از اتمام جلسات آموزش، پس آزمون از آنها گرفته شد و بعد از گذشت یک ماه آزمون پیگیری انجام گردید. برای انجام عملیات آماری از نرم افزار SPSS و برای آزمودن فرضیه ها از آزمون t و تحلیل واریانس چند متغیری استفاده گردید.یافته ها: نتایج حاصل از تحقیق نشان داد که آموزش گروهی آموزه های دینی به شیوه حل مساله رفتار پرخاشجویانه دانش آموزان را کاهش داده است (۲۹/۳t= ، (p<۰/۰۰۵ همچنین بین وضعیت اقتصادی خانواده و میزان پرخاشجویی دانش آموزان رابطه معنا داری وجود دارد. و بین سایر فرضیه ها مانند میزان تحصیلات والدین ، تعداد فرزندان خانواده و میزان پرخاشجویی آنها رابطه معنا داری وجود ندارد.نتیجه گیری : در مجموع می توان نتیجه گرفت که آموزش گروهی آموزه های دینی به شیوه حل مساله بر کاهش رفتار پرخاشجویی دانش آموزان مفید و موثر بوده است .

کلیدواژه های رویکرد روانشناسانه در بررسی اثر بخشی آموزه های دینی به شیوه حل مساله بر کاهش پرخاشجویی در بین دانش آموزان پسر سال اول متوسطه شهرستان مارگون( استان کهگیلویه وبویراحمد):

نویسندگان مقاله رویکرد روانشناسانه در بررسی اثر بخشی آموزه های دینی به شیوه حل مساله بر کاهش پرخاشجویی در بین دانش آموزان پسر سال اول متوسطه شهرستان مارگون( استان کهگیلویه وبویراحمد)

فیض اله افرازی

استادیار گروه روانشناسی، واحد یاسوج، دانشگاه آزاد اسلامی، یاسوج، ایرا ن

حسین پرتو

دانشجوی کارشناسی ارشد گروه روانشناسی عمومی، واحد یاسوج، دانشگاه آزاد اسلامی، یاسوج، ایرا ن

حامد معصومی زاده

کارشانسی ارشد روانشناسی عمومی، واحد یاسوج، دانشگاه آزاد اسلامی، یاسوج، ایران

مقاله فارسی "رویکرد روانشناسانه در بررسی اثر بخشی آموزه های دینی به شیوه حل مساله بر کاهش پرخاشجویی در بین دانش آموزان پسر سال اول متوسطه شهرستان مارگون( استان کهگیلویه وبویراحمد)" توسط فیض اله افرازی، استادیار گروه روانشناسی، واحد یاسوج، دانشگاه آزاد اسلامی، یاسوج، ایرا ن؛ حسین پرتو، دانشجوی کارشناسی ارشد گروه روانشناسی عمومی، واحد یاسوج، دانشگاه آزاد اسلامی، یاسوج، ایرا ن؛ حامد معصومی زاده، کارشانسی ارشد روانشناسی عمومی، واحد یاسوج، دانشگاه آزاد اسلامی، یاسوج، ایران نوشته شده و در سال 1403 پس از تایید کمیته علمی ششمین همایش ملی پژوهش های حرفه ای در روانشناسی و مشاوره با رویکرد از نگاه معلم پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله مهارت حل مساله ، آموزه های دینی ، پرخاشجویی هستند. این مقاله در تاریخ 4 مهر 1403 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 92 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که یکی از مهمترین مسائلی است که ممکن است هر نوجوانی آنرا تجربه کرده باشد پرخاشجویی است . اغلب اوقات در مدارس متوسطه ، دانش آموزان نوجوان به علت زد و خورد و انجام رفتارهای پرخاشجویانه مورد انواع تنبیهات انضباطی قرار می گیرند. هدف: پژوهش حاضر به بررسی اثر بخشی آموزههای دینی به شیوه حل مساله بر کاهش پرخاشجویی دانش آموزان ... . برای دانلود فایل کامل مقاله رویکرد روانشناسانه در بررسی اثر بخشی آموزه های دینی به شیوه حل مساله بر کاهش پرخاشجویی در بین دانش آموزان پسر سال اول متوسطه شهرستان مارگون( استان کهگیلویه وبویراحمد) با 9 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.