تأثیر ذخیره کننده انرژی ) ) ESS بر عملکرد حالت دائمی UPFC
محل انتشار: نوزدهمین کنفرانس بین المللی برق
سال انتشار: 1383
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 1,566
فایل این مقاله در 9 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
- صدور گواهی نمایه سازی
- من نویسنده این مقاله هستم
استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:
شناسه ملی سند علمی:
PSC19_147
تاریخ نمایه سازی: 12 آذر 1385
چکیده مقاله:
رشد تقاضای مصرف انرژی الکتریکی به همراه روند خصوصی سازی و بازآرایی شبکه های برق فشار شدیدی بر شرکتهای برق وارد نموده و آنها را با کمبود ظرفیت انتقال مواجه کرده است . یکی از جالبترین کنترل کننده هایی که برای غلبه بر کمبود ظرفیت انتقال معرفی گردیده , UPFC است . محدودیت عمده UPFC عدم امکان تزریق توان حقیقی به شبکه است . اضافه نمودن این قابلیت به UPFC باعث بهبود قابل توجهی در عملکرد دینامیک و حالت دائمی آن می شود . سیستمهای ذخیره کننده انرژی Energy Storage System متعددی وجود دارند که می توان آنها را برای
اضافه نمودن این قابلیت , با UPFC ترکیب نمود . در این مقاله ابتدا مدل حالت دائمی و طرح کنترلی مناسبی برای سیستم UPFC/ESS معرفی می شود . سپس محدودیت ظرفیت قابل استفاده سیستم ذخیره کننده انرژی بررسی شده و عملکرد حالت دائمی UPFC/ESS در کنترل توان یک خط مورد بررسی قرار می گیرد . در نهایت تأثیر ذخیره کننده انرژی بر ظرفیت مبدلهای UPFC و همچنین تأثیر سایر پارامترهای سیستم بر ظرفیت آنها مورد بررسی قرار می گیرد .
کلیدواژه ها:
UPFC ذخیره کننده انرژی - حالت دائمی - کنترل توان
نویسندگان
احمد اسماعیلی
دانشگاه مازندران بابل - ایران
سیدعلی نبوی نیاکی
دانشگاه مازندران بابل - ایران
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :