مدلسازی عملکرد حرارتی کندانسورهای تماس مستقیم نوع جت به کمک تئوری فیلمی و تهیه برنامه کامپیوتری DCRC (Direct Contact Condenser Raiting Calculation)
محل انتشار: نوزدهمین کنفرانس بین المللی برق
سال انتشار: 1383
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 2,507
فایل این مقاله در 12 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
- صدور گواهی نمایه سازی
- من نویسنده این مقاله هستم
استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:
شناسه ملی سند علمی:
PSC19_074
تاریخ نمایه سازی: 12 آذر 1385
چکیده مقاله:
کندانسور وسیله ایست که در آن گرمای حاصل از تغییر فاز بخار به فاز مایع، به یک سیال خنک کن منتقل میشود و عملکرد آن در ناحیه اشباع صورت میپذیرد . برای یک کندانسور با هندسه معلوم و مشخص، میتوان به کمک معادلات انتقال حرارت و انتقال جرم وافت فشار حاکم، رفتار حرارتی و سیالاتی آنرا تعیین نمود که اصطلاحا ری تینگ کندانسور نامیده میشود . طی پروسه ری تینگ، میتوان توزیع دماهای هر دو سیال سرد و گرم، پروفیل میعان بخار و افت فشار در نقاط مختلف کندانسور را بدست آورد . برای انجام اینکار ضروری است که معادلات انتقال حرارت و انتقال جرم
و نیز افت فشار در قسمتهای مختلف کندانسور، بطور همزمان حل شوند، که این خود از پیچیدگیهای مسئله محسوب میشود . هدف اصلی مقاله حاضر آنست که عملکرد حرارتی یک کندانسور تماس مستقیم نوع جت، برای شرایطی که تقطیر بخار آب در حضور هوا ( بعنوان گاز میعان ناپذیر ) صورت میگیرد، مدلسازی شود . لازم بذکر است که مسئله افت فشار گاز ( مخلوط آب - بخار ) در نظر گرفته نمی شود .
کلیدواژه ها:
نویسندگان
محمدجواد موسی میالی
دانشگاه صنعت آب و برق شهید عباسپور جمهوری اسلامی ایران
علیرضا محمدی
شرکت سهامی خدمات برق ( مشانیر ) جمهوری اسلامی ایران
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :