آموزش مبتنی بر توانمندی های منش در مدارس به عنوان یک ضرورت در قرن ۲۱: یک مطالعه مروری تحلیلی
سال انتشار: 1403
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 163
متن کامل این مقاله منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل مقاله (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دریافت نمایند.
- صدور گواهی نمایه سازی
- من نویسنده این مقاله هستم
استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:
شناسه ملی سند علمی:
TAMAMS01_118
تاریخ نمایه سازی: 13 شهریور 1403
چکیده مقاله:
هدف پژوهش حاضر، بررسی آموزش مبتنی بر توانمندی های منش در مدارس به عنوان یک ضرورت در قرن ۲۱ بود. این پژوهش به صورت نظری از نوع مروری تحلیلی انجام گرفت. در این پژوهش، مقالات و کتب مرتبط با آموزش مبتنی بر توانمندی های منش در نسخه های چاپی و الکترونیکی بهعنوان واحدهای مطالعه انتخاب شدند. نتایج بررسی، بیانگر اهمیت آموزش توانمندی منش در دانش آموزان در قرن حاضر بود. پیامدهای اساسی آموزش توانمندی منش در دانش آموزان شامل: کمک به شکوفایی شخصی-تحصیلی، افزایش رفاه و رشد شخصی، احساس معنا، بهبود تعامل و عملکرد تحصیلی بود. بر همین اساس، پژوهش حاضر، توصیه هایی را برای توسعه بیشتر مداخلات روان شناسی مثبت مبتنی بر توانمندی های منش در مدارس را پیشنهاد می دهد و تلاش های آتی باید در این جهت باشد که عوامل و متغیرهایی را که ممکن است بر مداخلات روان شناسی مثبت مبتنی بر توانمندی های منش تاثیر بگذارد برای گسترش و ادغام سیستماتیک تر در مدارس برای شادی و بهزیستی دانش آموزان بررسی کند.
کلیدواژه ها:
نویسندگان
سعید یاری
کارشناس ارشد آموزش و بهسازی منابع انسانی، گروه علوم تربیتی، دانشکده علوم تربیتی و روانشناسی، دانشگاه شهید بهشتی، تهران، ایران.