سال انتشار: 1385
محل انتشار: دومین همایش منطقه ای مهندسی معدن
کد COI مقاله: RCME02_027
زبان مقاله: فارسیمشاهده این مقاله: 1,642
فایل این مقاله در 19 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 19 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله تحلیل عددی رفتار سازه های درون شهری (ساختمان) ناشی از حفر تونل درعمق های مختلف در یک محیط سنگی
چکیده مقاله:
احداث تونل در محیط های شهری بخصوص درمناطق با تراکم بالای جمعیتی، با مشکلات خاصی همراه می باشد. مهمترین مشکل تاثیر حفاری روی سازه های مجاور و نشست سطح زمین میباشد که بایستی به نحو مقتضی در طراحی لحاظ گردد. تونل یک سازه پیچیده با میدن تنش و تغییر شکل مختص به خود است و جهت پیش بینی رفتار و تاثیر حفاری آن روی درجه سانتی گراد ززه های مجاور، نیاز به استفاده ازانالیز عددی با مدل های رفتاری مناسب بیش از پیش احساس می شود.
در این مقاله نتایج محاسبات عددی مبتنی بر کاربرد نرم افزار تفاضل محدود به منظور دستیابی به رفتار ساختمان ناشی از حفر تونل در عمق های مختلف ارائه می شود. هدف اصلی این مقاله تاثیر عمق تونل بر نشست ساختمان و انتخاب عمق بهینه به منظور اجتناب از نشست ساختمان می باشد . برای این منظور تونلی در عمق های 8، 10، 15، 20 متری با استفاده از نرم افزار FLAC version5 در سنگ کنگلومرا مدل سازی شده است تا اثر عمق تونل را بر نشست ساختمان مشاهده گردد. در این مقاله در مدلسازی از مشخصات سنگ کنگلومرای هزار دره تهران استفاده شده است و یک ساختمان 15 طبقه با بار کل 15148350 کیلوگرم مدلسازی شده است.
در این مطالعه نشان داده شده است که چون فاصله دیواره تونل از لبه ساختمان 8 متر است لذا توصیه می شود که تونل در عمق 8 متری حفر شود.
کلیدواژه ها:
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
کد یکتای اختصاصی (COI) این مقاله در پایگاه سیویلیکا RCME02_027 میباشد و برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/20600/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:بجاری، هادی و حمیدیان، هادی و نبی، علی و رعیت دوست، حامد،1385،تحلیل عددی رفتار سازه های درون شهری (ساختمان) ناشی از حفر تونل درعمق های مختلف در یک محیط سنگی،دومین همایش منطقه ای مهندسی معدن،سواد کوه،https://civilica.com/doc/20600
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1385، بجاری، هادی؛ هادی حمیدیان و علی نبی و حامد رعیت دوست)
برای بار دوم به بعد: (1385، بجاری؛ حمیدیان و نبی و رعیت دوست)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :- Chang .Yu And Hwang .N and Lai .Wei.Jung. - (1998) ...
- chapman, D.N., Rogers, C.D.F., and Hunt, D.V.L. - 2003 _ ...
- _ Chou .Wei-I. And Bobet, A. - (2002) _ Predictions ...
- . Itasca Consulting ggroup _ (2004) _ FLAC 2D version ...
- _ Peng .S.S - (1992) - Surface Subsidence Engineering - ...
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- مقایسة روش های تعیین بعد فرکتال برای آنالیز ناهمواری های سطوح سنگی و ضریب زبری سطح درزه
- مدل سازی عملکرد لایه شاتکریت در سیستم های نگهداری مرکب تونل ها به روش عددی
- اصلاح مدل رفتاری موهر کولمب جهت تخمین نشست سطح زمین بر اثر حفاری تونلهای کم عمق
- بررسی تغییرمکانهای ایجادشده در تودههای سنگی مختلف براثرحفر تونل، با استفاده از روشهای عددی
- مطالعه موردی احداث شبستان زیرین صحن امام هادی(ع) حرم حضرت معصومه(س) در مجاورت ابنیه تاریخی مجموعه با استفاده از روش اجرا از بالا به پایین
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.