استفاده از شبکه های عصبی مصنوعی جهت مدل سازی فرآیند سرخ کردن مواد غذایی

  • سال انتشار: 1392
  • محل انتشار: دومین همایش ملی علوم و صنایع غذایی
  • کد COI اختصاصی: GHOCHANFOOD02_369
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 1301
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

ماریه سادات ابطحی

دانشجوی کارشناسی ارشد صنایع غذایی

حبیب ا... میرزایی

دانشیاردانشگاه علوم کشاورزی و منابع طبیعی گرگان

ابوالفضل فدوی

مربی دانشگاه آزاد آزادشهر

فخرالدین صالحی

دانشجوی دکتری صنایع غذایی

چکیده

وجود جریانهای انتقال جرم طی فرایند سرخ کردن موادغذایی یکی ازاساسی ترین مشکلات مدلسازی سنتیک میزان جذب روغن وخروج آب دراین نوع فرایندها می باشد شبکه های عصبی مصنوعی توانایی بالایی درمدل سازی فرایندهای پیچیده ازجمله فرایندهای پیچیده صنایع غذایی دارند لذا دراین پژوهش کارایی روش شبکه عصبی مصنوعی به عنوان یک روش با پتانسیل بالا برای مدلسازی سینتیک انتقال جرم درفرایندهای سرخ کردن مواد غذایی مورد بررسی قرارگرفته است توانایی پیشگویی یک شبکه عصبی به توپولوژی آن بستگی کامل دارد ازشبکه های عصبی مصنوعی برای مدلسازی فرایندهای سرخ کردن موادغذایی استفاده شده است نتایج نشان میدهد که یک توپولوژی مناسب ازشبکه عصبی دارای تعداد لایه و نرون مناسب توانایی تطابق بالا با داده های ازمایش را داشته و قادر به پیشگویی مقدارجذب روغن وخروج آب درطی سرخ کردن موادغذایی با ضریب همبستگی بالا را دارا میب اشد.

کلیدواژه ها

سرخ کردن، شبکه های عصبی، نرون، الگوریتم، مدلسازی

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.