سال انتشار: 1384
محل انتشار: بیستمین کنفرانس بین المللی برق
کد COI مقاله: PSC20_203
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 1,315
فایل این مقاله در 10 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 10 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله بررسی مسائل مربوط به حریم و پیشنهاد تغییر ساختار استاندارد موجود در ایران
چکیده مقاله:
اگرچه تاکنون یک نظریه ی مستدل و علمی در ارتباط با اثرات سوء قرارگرفتن در معرض میدان های الکترومغناطیسی ناشی از خطوط انتقال برق ارائه نگردیده است . با این وجود، هیچ مرجع معتبری نیز عدم ارتباط حضور در حریم تأسیسات برق رسانی با افزایش احتمال ابتلا به چندگونه بیماری 1 را به طور قطعی تأیید ننموده است . لذا، ضرورت تصویب مقرراتی که تا حد امکان ریسک هرگونه خطری را کاهش دهد، همچنان یک ضرورت محسوب می شود . هنوز هیچ قانون یا استاندارد بین المللی جامعی در این رابطه وضع نگردیده است و مقررات تعیین شده در بسیاری از شورها، تنها در محدوده ی مرزهای سیاسی همان کشور ضمانت اجرایی دارد . از آن جایی که در ایران نیز تصویب این استاندارد به سال 1347 باز می گردد، و با توجه به پیشرفت های چشمگیر در خصوص طراحی خطوط و کاهش قابل ملاحظه ی آمار حوادث ناشی از بلایای طبیعی و همچنین، گستردگی و تنوع محسوس شرایط آب و هوایی در کشور، لزوم بازبینی و تحول در استاندارد حریم خطوط، بسیار منطقی به نظر می رسد . در این مقاله، با مطرح نمودن این بحث و آخرین استانداردهای به کاررفته در کشورهای پیشرفته و بررسی نتایج تحقیقات مختلف، سعی شده است که قوانین حریم در چارچوبی متفاوت و مطابق با استانداردهای معتبر بین المللی ارائه گردد . در این روش، به دلیل تعیین محدودیت برای قرار گرفتن در معرض میدان های الکترومغناطیسی و تغییر رمت استاندارد حریم خطوط از مبنای فاصله به معیار حداکثر اندازه ی ایمن دامنه ی میدان، یک تقسیم بندی کلی در کشور انجام شده است .
کلیدواژه ها:
حريم خطوط انتقال انرژي الكتريكي، ميدان هاي الكترومغناطيسي، استاندارد
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/20512/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:کمالی نیا، سعید و پوررفیع عربانی، محسن و مهرتاش، امیر،1384،بررسی مسائل مربوط به حریم و پیشنهاد تغییر ساختار استاندارد موجود در ایران،بیستمین کنفرانس بین المللی برق،تهران،،،https://civilica.com/doc/20512
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1384، کمالی نیا، سعید؛ محسن پوررفیع عربانی و امیر مهرتاش)
برای بار دوم به بعد: (1384، کمالی نیا؛ پوررفیع عربانی و مهرتاش)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود ممقالهقاله لینک شده اند :مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
کدام مقالات به این منبع استناد نموده اند
بر اساس سیستم تحلیلی استنادات مقالات، تاکنون برای نگارش 1 مقاله استفاده شده است.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- فروش رهینه و نحوه اجرای ماده 34 قانون ثبت
- بررسی و مقایسه مقررات کیفری قانون حمایت خانواده مصوب 1391
- بررسی شرط صفت در عقد نکاح و ضمانت اجرای آن در فقه و حقوق موضوعه
- بررسی فقهی اختیارات حاکم در فقه امامیه و حنفی
- ویژگی های دادرسی در دادگاه بین المللی حقوق دریا
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.