(فایل این مقاله در 10 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد)
راهنمای دانلود فایل کامل این مقاله
اگر در مجموعه سیویلیکا عضو نیستید، به راحتی می توانید از طریق فرم روبرو اصل این مقاله را خریداری نمایید.
برای عضویت در سیویلیکا به صفحه ثبت نام مراجعه نمایید.در صورتی که دارای نام کاربری در مجموعه سیویلیکا هستید، ابتدا از قسمت بالای صفحه با نام کاربری خود وارد شده و سپس به این صفحه مراجعه نمایید.
لطفا قبل از اقدام به خرید اینترنتی این مقاله، ابتدا تعداد صفحات مقاله را در بالای این صفحه کنترل نمایید.
در این مقاله الگوریتمی برای ارزیابی قابلیت اطمینان سیستمهای قدرت با در نظر گرفتن تاثیر سیتمهای حفاظتی و المانهای قطع کننده مربوطه ارائه میشود . خطای سیستمهای حفاظتی از عوامل صلی خروجیهای پشت سرهم میباشد و منجر به خاموشی بخش وسیعی از شبکه میشود , بنابراین عملکرد مطلوب سیستمهای حفاظت موجود در شبکه میتواند نقش چشمگیری در بهبود قابلیت اطمینان کل شبکه داشته باشد . در روش ارائه شده در این مقاله از کات ستهای مینیمم شبکه استفاده میگردد , و با توجه به المانهای تشکیل دهنده هر کات ست چندین مد خطا 14) مد ) ذکر میشود و پس از
ارائه الگوریتم بهینه ای برای در نظر گرفتن تاثیر سیستمهای حفاظتی , روش ارائه شده روی شبکه انتقال و فوق توزیع آذربایجان تست میگردد . در نهایت با مقایسه بین پارامترهای قابلیت اطمینان به دست آمده از این روش با حالتی که تاثیر خطای سیستم حفاظت لحاظ نشود , اثر در نظر گرفتن سیستمهای حفاظتی در مطالعات قابلیت اطمینان مشاهده می گردد .
کلیدواژه ها:
قابليت اطمينان , شبكه انتقال , سيستمهاي حفاظتي , المانهاي قطع كننده , كات ست مينيمم
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:
https://civilica.com/doc/20494/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:
آل سعدی، علیرضا و حقی فام، محمودرضا و فتوحی فیروزآباد، محمود و مسلمی، نیکی،1384،ارائه روشی مناسب جهت مدلسازی المانهای حفاظتی برای محاسبه اندیسهای قابلیت اطمینان شبکه های انتقال برق،بیستمین کنفرانس بین المللی برق،تهران،،،https://civilica.com/doc/20494
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود. برای بار اول: (1384، آل سعدی، علیرضا؛ محمودرضا حقی فام و محمود فتوحی فیروزآباد و نیکی مسلمی) برای بار دوم به بعد: (1384، آل سعدی؛ حقی فام و فتوحی فیروزآباد و مسلمی) برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود ممقالهقاله لینک شده اند :
"آمار تفصیلی صنعت برق ایران در سال 1382"؛ شرکت مادر ...
X.Yu, Ch. Singh;، Power system reliability analysis considering protection failures"; ...
P.M. Anderson and S.K. Agarwal;، 0An improved model for protective- ...
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.