بررسی انتقال ژن اندوگلوکاناز از اکتینومایست Thermobifida fusca در مخمر Pichia pastoris
سال انتشار: 1391
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 930
متن کامل این مقاله منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل مقاله (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دریافت نمایند.
- صدور گواهی نمایه سازی
- من نویسنده این مقاله هستم
استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:
شناسه ملی سند علمی:
AGRIBIOTECH03_686
تاریخ نمایه سازی: 27 تیر 1392
چکیده مقاله:
سلولز به عنوان فراوان در این منبع تجدید شدنی در سطح زمین میباشد که برای تبدیل شدن منابع قابل دسترس انرژی، نیازمند همکاری دسته از آنزیمها به نام سلولاز میباشد. لذا تولید فراوان این آنزیمها از اهمیت بالایی برخوردار است. در بررسی از مخمر Pichia pastoris به منظور مطالعه قابلیت بیانی این آنزیم و همچنین عنوان یک منبع فراوان و ارزان تولید آنزیم سلولاز استفاده شد. ژن Cel5 اندوگلوکاناز از آکتینومایست Thermobifida fusca در وکتور بیایانی pPICZα A تحت پیشبرد قدرتمند AOX1 و فاکتور ترشحی مناسب قرار گرفت و سپس به P. pastoris سویه KM71 مخمر منتقل شد. سویه های تراریخته با این ژن بر روی محیط کشت مناسب حاوی آنتیبیوتیک زئوسین انتخاب و در محیط الغا قرار گرفتن. نتایج آن نیز PCR نشاند که این ژن با موفقیت در وکتور بیانیه ما همه در جهت درست قرار گرفته است. افزایش غلظت آنتیبیوتیک زئوسین در محیط کشت منجر به انتخاب سویه هایی با تولید بیشتر این آنزیم گردید. همچنین در این بررسی تولید پروتئین ترشحی توسط روش رنگآمیزی محیط کشت Cmc-agar تأیید شد.
کلیدواژه ها:
نویسندگان
محمد کریمی بابا احمدی
دانشجوی کارشناسی ارشد بیوتکنولوژی کشاورزی دانشکده کشاورزی دانشگاه ف
نسرین مشقابی
هیئت علمی گروه بیوتکنولوژی کشاورزی دانشکده کشاورزی دانشگاه فردوسی م
سعید ملک زاده
هیئت علمی گروه بیوتکنولوژی کشور سه دانشکده کشاورزی دانشگاه فردوسی مش
حسام دهقانی
هیئت علمی گروه علوم پایه - دانشکده دام پزشکی دانشگاه فردوسی مشهد
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :