معرفی گونه های تریکودرما با قابلیت آنزیم اندوگلوکانازی در خاکهای جنگلی بومی ایران
سال انتشار: 1391
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 847
متن کامل این مقاله منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل مقاله (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دریافت نمایند.
- صدور گواهی نمایه سازی
- من نویسنده این مقاله هستم
استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:
شناسه ملی سند علمی:
AGRIBIOTECH03_408
تاریخ نمایه سازی: 27 تیر 1392
چکیده مقاله:
سلولز یکی از مهمترین ترکیبات توده زیستی گیاهی است. تعدادی از میکروارگانیسم ها از جمله قارچ ها توانایی تولید سلولاز و تجزیه توده زیستی را دارند. تریکودرما یکی از قارچ های آسکومیست مزوفیل است که به طور گسترده در صنعت به عنوان منبع تولید سلولاز مورد استفاده قرار می گیرد. سیستم سلولیتیک تریکودرما از دو نوع سلوبیوهیدرولاز و حداقل پنج نوع اندوگلوکاناز تشکیل شده است. برای جدا کردن وشناسایی گونه های مختلف تریکودرمای ایران از هفت منطقه متفاوت از خاک جنگل های شمال نمونه گیری صورت گرفت. سپس روی محیط کشت اختصاصی الاد و چت Elad and chet کشت انجام شد. پس از مشاهده کلنی ها، خالص سازی و تک اسپور کردن آنها صورت گرفت. در مرحله بعد شناسایی مورفولوژیکی قارچ های جدا سازی شده انجام شده و فعالیت سلولازی آنها به کمک (filter paper assay) FPase بررسی گردید. نتایج در این گزارش آورده خواهد شد.
کلیدواژه ها:
نویسندگان
الناز باقری ازغدی
گروه زیست شناسی، دانشکده علوم، دانشگاه فردوسی مشهد
احمدرضا بهرامی
گروه زیست شناسی، دانشگاه فردوسی مشهد-گروه پژوهشی سلولی و ملکولی،پژو
منصور مشرقی
گروه زیست شناسی، دانشکده علوم، دانشگاه فردوسی مشهد
مریم مقدم متین
گروه زیست شناسی، دانشکده علوم، - پژوهشی سلولی و ملکولی،پژوهشکده فناو
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :