مقایسه اثر ضدقارچی پروتئین بتاگلوکاناز تولید شده در لوبیا و Ecoli
سال انتشار: 1391
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 788
متن کامل این مقاله منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل مقاله (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دریافت نمایند.
- صدور گواهی نمایه سازی
- من نویسنده این مقاله هستم
استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:
شناسه ملی سند علمی:
AGRIBIOTECH03_033
تاریخ نمایه سازی: 27 تیر 1392
چکیده مقاله:
آنزیم لیکیناز تولید شده توسط ژن دستکاری شده 2LicBM یک بتا 1 و 3 ، 1 و 4 گلوکاناز مقاوم به حرارت از باکتری Clostridium thermocellum است که با شکستن بتاگلوکان به گلوکز باعث تجزیه دیواره سلولی قار چها و ایجاد اثر ضد قارچی می شود. بیان موقت ژن 2LicBM با واسطه اگروباکتریوم (اگرواینفیلتریشن) امکان تظاهر این ژن را در مدت کوتاه درگیاه لوبیا فراهم می کند. در این مطالعه پروتئین تولید شده به این روش، بعد ازسه روز تظاهر موقت ژن 2LicBM در بر گهای سالم گیاه لوبیا استخراج شده و اثر ضد قارچی آن با بتاگلوکاناز تولید شده در باکتری (Ecoli DH5 alpha) که با روش استخراج پروتئین ترشحی بدست آمده مقایسه گردید. پروتئین تولید شده در گیاه مانع رشد قارچ Fusarium.spp شد اما پروتئین تولید شده در باکتری اثر ضد قارچی نشان نداد.
کلیدواژه ها:
نویسندگان
فاطمه شفیع زاده
دانشجوی کارشناسی ارشد بیوتکنولوژی در کشاورزی دانشکده کشاورزی دانشگاه
ندا میرآخورلی
استادیار گروه بیوتکنول وژی دانشکده کشاورزی دانشگاه شهرکرد
بهروز شیران
استادیار گروه بیوتکنول وژی دانشکده کشاورزی دانشگاه شهرکرد
فرزانه نیکوخواه
مربی دانشکده منابع طبیعی دانشگاه شهرکرد
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :