مجتمع کردن تجهیزات و عملیات اجرایی، راهی برای کاهش زمان بازیابی پستهای فوق توزیع در شرایطپس از زلزله
محل انتشار: بیستمین کنفرانس بین المللی برق
سال انتشار: 1384
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 1,078
فایل این مقاله در 7 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
- صدور گواهی نمایه سازی
- من نویسنده این مقاله هستم
این مقاله در بخشهای موضوعی زیر دسته بندی شده است:
استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:
شناسه ملی سند علمی:
PSC20_086
تاریخ نمایه سازی: 8 آذر 1385
چکیده مقاله:
ایران اگرچه از دیر باز به علت قرار گیـری بـروی کمربنـد زلزله، با زلزلـه هـای بـزرگ و ویرانگـری روبـرو بـوده، ولـی برخلاف کشورهایی مثل ژاپن، هنـوز هـم زلزلـه بـا آسـیبهای فراوان جانی و مالی، اتفاق می افتد . برای مواجه با پدیده زلزلـه دو راهکار متصور است، مقاوم سازی و مـدیریت بحـران کـه برای هر دو مورد مطالعه و برنامه ریزی ها بایـد قبـل از وقـوع زلزله انجام یابد . که خوشبختانه در این راه حرکتهایی از سوی نهادهای مهمی چون توانیر و شـرکتهای تابعـه برداشـته شـده است .
در مدیریت بحران آن چیـزی کـه مطـرح مـی شـود، نحـوه مواجه با بحران اسـت و در بخشـی از مطالعـات آن، احتمـال آسیب پذیری اجزاء شبکه بررسی و برای مواجه احتمالی با آن برنامه ریزی می شود . در این راستا و در این مقاله، سـعی شـده است، انواع آسیب محتمل برای پست های فشار قوی بررسـی و راههای بازیابی سریع آنها پیشنهاد شوند.
کلیدواژه ها:
نویسندگان
محمد آقاشفیعی
دانشگاه صنعت آب و برق
امین معینی پور
مرکز مطالعات بحرانهای طبیعی در صنعت – دانشگاه صنعت آب و برق
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :