ارزیابی اثربخشی افزودن نانوکانی ها در ارتقاء ویژگی های مهندسی بتن
محل انتشار: فصلنامه زمین شناسی مهندسی، دوره: 18، شماره: 1
سال انتشار: 1403
نوع سند: مقاله ژورنالی
زبان: فارسی
مشاهده: 126
فایل این مقاله در 26 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
- صدور گواهی نمایه سازی
- من نویسنده این مقاله هستم
استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:
شناسه ملی سند علمی:
JR_JEG-18-1_003
تاریخ نمایه سازی: 31 تیر 1403
چکیده مقاله:
این مقاله، به ارزیابی مقاومتی بتن حاصل از افزودن درصدهای مختلف سه نوع نانوکانی، شامل نانوکلسیت، نانوباریت و نانوفلوریت می پردازد. به منظور اندازه گیری سرعت سیر امواج فراصوتی و مقاومت فشاری بتن، نمونه های مکعبی ۱۵×۱۵×۱۵ سانتی متری با عمل آوری ۷، ۲۸ و ۹۰ روزه تهیه شدند. ۱۰ نوع طرح اختلاط با نسبت آب به سیمان ۰/۳۹ شامل نمونه شاهد (بدون افزودنی) و نمونه های واجد ۰/۵، ۰/۷۵ و ۱ درصد نانوکانی تحت آزمایش های مذکور واقع شدند. نتایج حاصل نشان داد، افزودن نانوکلسیت، نانوفلوریت و نانوباریت به ترتیب با مقادیر ۰/۷۵، ۱ درصد و ۰/۷۵ درصد، نسبت به نمونه شاهد دارای بیشترین مقاومت فشاری هستند. چنین نانوکانی هایی علی رغم نداشتن خاصیت پوزولانی، با پرکردن حفرات بتن و دارا بودن وزن مخصوص بالا، با افزایش تراکم بتن، نقش مثبتی بر بالابردن مقاومت بتن ایفا می کنند.
کلیدواژه ها:
compressive strength of concete ، ultrasonic pulse velocity ، nanomineral ، nanobarite ، nanoflorite ، nanocalcite. ، مقاومت فشاری بتن ، سرعت موج برشی ، نانوکانی ، نانوباریت ، نانوفلوریت ، نانوکلسیت
نویسندگان
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :