سال انتشار: 1384
محل انتشار: پنجمین همایش ملی انرژی
کد COI مقاله: NEC05_132
زبان مقاله: فارسیمشاهده این مقاله: 2,388
فایل این مقاله در 10 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 10 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله تکنولوژی های استفاده از انرژی بیوگاز تولیدی حوزه های دفن زباله شهری
چکیده مقاله:
جمع آوری گاز حوزه های دفن زباله دارای منافع مختلفی در زمینه های زیست محیطی، اقتصادی و از همه مهمتر انرژی می باشد . بیوگاز تولیدی حوزه های دفن زباله شهری دارای اجزای آلی و درصد بالایی از گاز متان فرار بوده که باعث آسیب به لایه ازن می گردد . با بکارگیری تکنولوژی های مختلف استفاده از بیوگاز تولیدی حوزه های دفن زباله، از یک سو اثرات مخرب زیست م حیطی آن کاهش یافته و از سوی دیگر حوزه های دفن زباله به عنوان یک منبع انرژی در دسترس و تجدیدپذیر قرار گرفته که با توجه به تداوم تولید گاز در یک بازه زمانی نسبتاً طولانی 10) تا 15 سال ) ، به عنوان یک سوخت مطمئن برای کاربردهای مختلف قابل استفاده خواهند بود .
در این مقاله ضمن معرفی تکنولوژی های مختلف استفاده از بیوگاز حوزه های دفن زباله از قبیل تولید گاز طبیعی، تولید انرژی الکتریکی و یا مصرف مستقیم، موارد کاربرد و جنبه های اقتصادی آنها در دنیا و راهکارهای استفاده از این منبع انرژی به ویژه در داخل کشور مورد ارزی ابی قرار گرفته است . امید است با ارائه این مقاله و بیان مبانی اولیه جهت استفاده از انرژی های تجدیدپذیر به ویژه در زمینه کاربرد بیوگاز استحصالی از حوزه های دفن زباله، گامی مؤثر در راستای حفظ محیط زیست و کاهش مصرف انرژی های فسیلی برداشته شود .
کلیدواژه ها:
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
کد یکتای اختصاصی (COI) این مقاله در پایگاه سیویلیکا NEC05_132 میباشد و برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/20243/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:کریمی، فریبرز و هراتیان، مجتبی،1384،تکنولوژی های استفاده از انرژی بیوگاز تولیدی حوزه های دفن زباله شهری،پنجمین همایش ملی انرژی،تهران،https://civilica.com/doc/20243
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1384، کریمی، فریبرز؛ مجتبی هراتیان)
برای بار دوم به بعد: (1384، کریمی؛ هراتیان)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
کدام مقالات به این منبع استناد نموده اند
- استفاده از انرژی بیوماس (زیست توده ) گامی در جهت توسعه پایدار(1394)
- انرژی های تجدید پذیر در سبد انرژی ایران و مزایای اقتصادی تولید پراکنده(1395)
بر اساس سیستم تحلیلی استنادات مقالات، تاکنون برای نگارش 2 مقاله استفاده شده است.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- بررسی عددی تاثیر مدلهای مختلف رفتاری بر توزیع تنش و کرنش در اطراف تونل با استفاده ازروش تفاضل محدود
- بررسی و تحلیل بهبود سیستم حمل و نقل عمومی در هسته مرکزی شهر CBD با استفاده از نرم افزار Aimsun (مطالعه موردی شهر شیراز)
- مقایسه انواع مدل های یک بعدی و چند بعدی رفتار وابسته به زمان یا خزشی توده سنگ ها
- تدوین یک مدل بهینه جهت محاسبه میزان تابش خورشید در ایران
- بررسی تاثیر جهت تنش های اصلی در پایداری تونل به روش آزمایشگاهی و مدل سازی عددی
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.