سال انتشار: 1384
محل انتشار: پنجمین همایش ملی انرژی
کد COI مقاله: NEC05_072
زبان مقاله: فارسیمشاهده این مقاله: 2,091
فایل این مقاله در 18 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 18 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله بیمه قابلیت اطمینان ( خاموشی ) در سیستم توزیع برق
چکیده مقاله:
روش های سنتی تنظیم شبکه های توزیع برق از ضعف های متعددی در ایجاد انگیزه، تخصیص ریسک، در نظر گرفتن ترجیحات مصـرف کننده و ارزش قا بلیت اطمینان مشترکین برخوردارند . تنظیم براساس نرخ بازده (ROR) و عملکرد PBR ( انگیزه ای برای افزایـش کـارآیی هزیـنه و کیـفیت به وجـود نمی آورنـد . این ساختارهای تنظیمی همچنین ریسک خاموشی را تقریباً به طور کامل به مشتریان منتقل می کنند و از این که ترجیـحات مشتـری را در کیـفیت قابلیـت اطمـینان / خدمات مد نظر قرار دهند نـاتواننـد . به اضـافه این که، سرمایه گذاری ها در قابلیت اطمینان سیستم به طور روشن ارزیابی نمی شوند . در این مقاله تلاش می شود تا بیمه مربوط به قابلیت اطمینان، به عنوان یک راه حل امکان پذیر پیشنهاد شود . بیمه قابلیت اطمینان از نظر اقتصادی انگیزه های سرمایه گذاری کارآ را فراهم می آورد و ریسک قابلیت اطمینان مشتریان را کاهش می دهد . مشترکین سیگنال های اقتصادی را به شرکت های توزیع برای کیفیت مورد نظر خود از خدمات را از طریق قراردادهای بیمه عرضه می دارند . ارزش قابلیت اطمینان برای مشترکین از این طریق شفاف شده و به شرکت های توزیع اجازه می دهد تا تصمیمات کارآیی را در سرمایه گذاری اتخاذ نمایند . بیمه همچنین ریسک خاموشی را به شرکت توزیع ( که مسئولیت کنترل شبکه را به عهده دارد ) به جای مشترکین ( که هیچ کنترلی بر شبکه توزیع ندارند ) تخصیص می دهد . بیمه قابلیت اطمینان به طور مؤثری خدمات توزیع و قابلیت اطمینان را تفکیک کرده و مشتریان را قادر می سازد تا قابلیت اطمینان متمایزی را با توجه به ارزشی که آنها برای این خدمات قائلند دریافت دارند . در این مقاله پتانسیل بیمه قابلیت اط مینان برای بهبود کارآیی و تخصیص ریسک در مقایسه با ساختارهای تنظیمی مرسوم نیز تشریح می شود .
کلیدواژه ها:
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
کد یکتای اختصاصی (COI) این مقاله در پایگاه سیویلیکا NEC05_072 میباشد و برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/20183/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:اخباری، محمد و اخباری، مهدیه،1384،بیمه قابلیت اطمینان ( خاموشی ) در سیستم توزیع برق،پنجمین همایش ملی انرژی،تهران،https://civilica.com/doc/20183
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1384، اخباری، محمد؛ مهدیه اخباری)
برای بار دوم به بعد: (1384، اخباری؛ اخباری)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- حذف کروم شش ظرفیتی از فاضلاب با استفاده از یک بیو سورفکتانت با روش فلوتاسیون یونی
- بررسی عوامل اساسی عدم دسترسی به نرخ خاموشی قابل قبول در توزیع برق شیراز
- برنامه ریزی فیدرهای فشارمتوسط جهت اعمال خاموشی های برق با برنامه درمناطق شهری تحت پوشش شرکت توزیع برق اهوازبا استفاده ازتکنیکهای تصمیم گیری چندمعیاره
- بررسی عوامل مؤثر بر میزان خاموشی های شبکه توزیع استان خوزستان و اولویت بندی آنها با استفاده از روش AHP
- مدلسازی مشترکین AMI در مدیریت بهینه خاموشی برپایه الگوی مصرفی
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.