سال انتشار: 1378
محل انتشار: دومین همایش ملی انرژی
کد COI مقاله: NEC02_090
زبان مقاله: فارسیمشاهده این مقاله: 1,828
فایل این مقاله در 8 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 8 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله حفاظت توربینهای بادی در برابر صدمات ناشی از صاعقه
چکیده مقاله:
روزانه میلیونها صاعقه به واسطه بیش از دو هزار رعد وبرق که در نقاط مختلف کره زمین رخ می دهند، ثبت می شوند . این صاعقه ها می توانند شدت جریانی تا حدود 200 کیلو آمپر داشته و انرژی معادل 15 مگاژول بر اهم در بر داشته باشند که این میزان انرژی می تواند به هر سازه ای که در مسیر این صاعقه ها قرار گرفته باشد آسیب های جدی وارد کند .
توربین های بادی، معمولا سازه های فلزی بلند و مرتفع داشته و اغلب در مناطقی نصب شده اند که فعالیت های رعد و برق در اتمسفر آنهازیاد است . این عامل موجب شده که بسیاری از توربین های بادی که در سرتاسر جهان نصب شده اند به واسطه این صاعقه ها آسیب های کلی را متحمل شوند . در این مقاله، تنوع و میزان این آسیب ها و برخی از اصول حفاظت توربین های بادی در برابر آنها به اختصار مورد بحث قرار خواهد گرفت .
کلیدواژه ها:
صاعقه – توربین بادی – اقتصاد – حفاظت
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
کد یکتای اختصاصی (COI) این مقاله در پایگاه سیویلیکا NEC02_090 میباشد و برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/20083/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:محمدزاده نوین، عارف،1378،حفاظت توربینهای بادی در برابر صدمات ناشی از صاعقه،دومین همایش ملی انرژی،تهران،https://civilica.com/doc/20083
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1378، محمدزاده نوین، عارف؛ )
برای بار دوم به بعد: (1378، محمدزاده نوین؛ )
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- بررسی اثرات اضافه ولتاژهای گذرای ناشی از برخورد صاعقه به خطوط هوایی در کابلهای زمینی شبکه های توزیع
- مدل سازی و مقایسه دکل های انتقال برق و سیستم زمین آن در برخورد صاعقه
- حفاظت از توربینهای بادی در مقابل برخورد صاعقه
- اجرای حفاظت اضافه جریان تطبیقی در سیستم های قدرت
- هماهنگی بهینه رله های اضافه جریان و دیستانس در شبکه های قدرت با استفاده از الگوریتم ژنتیک
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.