اثرسایکوسل و آهن روی مس بر و منگنز روی محتوی نسبی آب کلزا درشرایط تنش خشکی
محل انتشار: یازدهمین کنگره علوم زراعت و اصلاح نباتات ایران
سال انتشار: 1389
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 717
متن کامل این مقاله منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل مقاله (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دریافت نمایند.
- صدور گواهی نمایه سازی
- من نویسنده این مقاله هستم
این مقاله در بخشهای موضوعی زیر دسته بندی شده است:
استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:
شناسه ملی سند علمی:
NABATAT11_0822
تاریخ نمایه سازی: 11 خرداد 1392
چکیده مقاله:
تأثیر سایکوسل و ریز مغذی های آهن، روی، مس، بر و منگنز روی محتوی آب نسبی کلزا رقم اکاپی در شرایط تنش خشکی، طی یک آزمایش اسپلیت فاکتوریل در قالب بلوک های کامل تصادفی در چهار تکرار در مزرعه پژوهشی دانشکده کشاورزی دانشگاه آزاد اسلامی واحد اراک در سال زراعی 87-1386 مورد مطالعه قرار گرفت. آبیاری به عنوان عامل اصلی در دو سطح شاهد (آبیاری) و تنش (قطع آبیاری بعد از گلدهی) در کرت های اصلی و کود ریز مغذی Comby2 حاوی عناصر آهن، روی، مس، بر و منگنز در سه سطح شاهد، 1 و 5/1 لیتر در هکتار و هورمن گیاهی سایکوسل در دو سطح شاهد و 5/1 لیتر در هکتار به صورت فاکتوریل در کرت های فرعی قرار گرفتند. شش ویژگی شامل ارتفاع بوته، وزن هزار دانه، عملکرد دانه، شاخص برداشت، محتوی نسبی آب و پایداری غشاء ارزیابی گردید. نتایج حاصل نشان داد محتوی آب نسبی در شرایط تنش خشکی کاهش معنی دار یافت. کود ریز مغذی سبب اختلاف معنی دار محتوی آب نسبی در شرایط تنش و شاهد گردید. همچنین سایکوسل سبب افزایش معنی دار محتوی آب نسبی و افزایش معنی دار مقاومت به خشکی از طریق کاهش فشار تنش بر روی گیاه شد.
کلیدواژه ها:
نویسندگان
سارا همراهی
کارشناس ارشد زراعت
داوود حبیبی
استادیاردانشگاه آزاد اسلامی واحد کرج
حمید مدنی
استادیاردانشگاه آزاد اسلامی واحد اراکک
مسعود مشهدی اکبربوجار
استادیاردانشگاه تربتی معلم تهران
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :