تاثیر زمان برداشت برعملکرد و اجزای عملکرد ارقام مختلف یونجه
محل انتشار: یازدهمین کنگره علوم زراعت و اصلاح نباتات ایران
سال انتشار: 1389
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 959
متن کامل این مقاله منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل مقاله (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دریافت نمایند.
- صدور گواهی نمایه سازی
- من نویسنده این مقاله هستم
استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:
شناسه ملی سند علمی:
NABATAT11_0282
تاریخ نمایه سازی: 11 خرداد 1392
چکیده مقاله:
به منظور بررسی اثررقم و زمان چین برداری برعملکرد علوفه و برخی صفات ارقام یونجه زراعی این ازمایش درسال زراعی 88-87 درمرکزتحقیقات کشاورزی ومنابع طبیعی خوزستان درقالب طرح بلوکهای کامل تصادفی به روش اسپلیت پلات درزمان در4تکرار اجرا گردید درکرت های اصلی ارقام شامل بغدادی و مساسرسا یزدی بمی و نیکشهری و کرت های فرعی شامل 4چین براساس زمان برداشت قرارگرفت درطول دوره دوره رشد صفات قطرساقه تعدادساقه درمترمربع وزن ترتک ساقه ارتفاع بوته عملکرد علوفه تروعلوفه خشک مورد بررسی و تجزیه واریانس قرارگرفتند نتایج حاصل ازجدول آنالیز واریانس نشان داد که اثررقم بسیارمعن یدار و تاثیرچین نیز برکلیه صفات بسیارمعنی دار درسطح یک درصد گردید همچنین اثرمتقابل رقم درچین برصفت تعدادساقه درمترمربع و قطرساقه معنی دارنگردید ولی برصفات عملکرد علوفه تر و عملکرد علوفه خشک درسطح 5درصد و بربقیه صفات درسطح یک ردصد تاثیر معنی داری گذاشت داده های حاصل ازمقایسات میانگین نشان داد که رقم سامرسا و بغدادی ازنظر تولید بیشترین علوفه خشک دریک سطح آماری قرارگرفته اند.
کلیدواژه ها:
نویسندگان
مهدی میرابی
دانشجوی کارشناسی ارشد
عبدالامیر راهنما
رئیس مرکز تحقیقات خرما و میوه های گرمسیری کشور
غلامرضا عبادوز
عضوهیئت علمی مرکز تحقیقات کشاورزی و منابع طبیعی خوزستان
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :