سیویلیکا را در شبکه های اجتماعی دنبال نمایید.

نانوحامل هیدروکسید دوگانه لایه ای (LDH) به منظور رسانش کنترل شده دارو: مطالعه درج و رهایش پمترکسد

سال انتشار: 1402
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 158

متن کامل این مقاله منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل مقاله (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دانلود نمایند.

استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:

لینک ثابت به این مقاله:

شناسه ملی سند علمی:

BIOC03_052

تاریخ نمایه سازی: 6 خرداد 1403

چکیده مقاله نانوحامل هیدروکسید دوگانه لایه ای (LDH) به منظور رسانش کنترل شده دارو: مطالعه درج و رهایش پمترکسد

امروزه، شیوع روزافزون بیماریهایی همچون سرطان، همراه با تحولات اجتماعی-اقتصادی و سبک زندگی مدرن، اهمیت پیشگیری، تشخیص زودهنگام و درمان موثر را برجسته کردهاست. نانوتکنولوژی، بویژه در زمینه دارورسانی، توجه زیادی را در مواجهه با این چالشها به خود جلب کرده است. هیدروکسید دوگانه لایه ای (LDH)، نانوساختاری دو-بعدی متشکل از یون های فلزی، به عنوان یک پلتفرم چندکاره برای کاربردهایی مانند رسانش ژن، طراحی حسگر زیستی و دارورسانی پدیدار شده است. در این مطالعه، تمرکز بر اندازهگیری مقدار بارگذاری دارو و سرعت رهایش پمترکسد در حالت درج شده در حاملی از نوع LDH بود. انواع مختلفی از LDHها سنتز شدند و FeMn LDH به عنوان حامل داروی بهینه برای درج دارو انتخاب شد. مقدار بارگذاری دارو و سرعت رهاسازی در دو pH مختلف ارزیابی شد. مشخصهیابی LDH و کمپلکس دارو-LDH با استفاده از تکنیکهای FT-IR و FE-SEM انجام شد. درصد بارگذاری دارو در PXD-FeMn LDH، ۱۸/۷ درصد تعیین شد. علاوه بر این، رهاسازی دارو از آن حامل فرآیند آهسته و کنترلشدهای را در ۷/۴ pH نشان داد، که در یک دوره هشت روزه با رهایش ۷۴/۸۶ درصد بود. این یافته ها نشان می دهند که دارویی که در ساختار هیدروکسید دوگانه لایهای قرار می گیرد، آزادسازی کنترل شده و پایدار را امکانپذیر میکند، در نتیجه نویدبخش درمانهای موثرتر است. درج داروها در LDH ابزاری برای دستیابی به رهایش کنترل شده و پایدار دارو ارائه میدهد که به طور بالقوه باعث بهبود نتایج درمانی می شود. استفاده از نانوتکنولوژی در سیستمهای دارورسانی مانند LDH، پتانسیل زیادی در زمینه پزشکی دارد و پیشرفتهایی را در زمینه پیشگیری، تشخیص و درمان ممکن میسازد.

کلیدواژه های نانوحامل هیدروکسید دوگانه لایه ای (LDH) به منظور رسانش کنترل شده دارو: مطالعه درج و رهایش پمترکسد:

نانوذرات هیدروکسید دوگانه لایهای (LDH) ، رسانش کنترل شده دارو ، رهایش و بارگذاری دارو ، پمترکسد

نویسندگان مقاله نانوحامل هیدروکسید دوگانه لایه ای (LDH) به منظور رسانش کنترل شده دارو: مطالعه درج و رهایش پمترکسد

کورش جهانبان

گروه زیست شناسی، دانشکده علوم، دانشگاه گیلان، رشت، ایران

معصومه جدیدی نژاد

گروه شیمی، دانشکده علوم پایه، دانشگاه تربیت مدرس، تهران، ایران

شیرین شاهنگیان

گروه زیست شناسی، دانشکده علوم، دانشگاه گیلان، رشت، ایران

رضا حسن ساجدی

گروه بیوشیمی، دانشکده علوم زیستی، دانشگاه تربیت مدرس، تهران، ایران

مقاله فارسی "نانوحامل هیدروکسید دوگانه لایه ای (LDH) به منظور رسانش کنترل شده دارو: مطالعه درج و رهایش پمترکسد" توسط کورش جهانبان، گروه زیست شناسی، دانشکده علوم، دانشگاه گیلان، رشت، ایران؛ معصومه جدیدی نژاد، گروه شیمی، دانشکده علوم پایه، دانشگاه تربیت مدرس، تهران، ایران؛ شیرین شاهنگیان، گروه زیست شناسی، دانشکده علوم، دانشگاه گیلان، رشت، ایران؛ رضا حسن ساجدی، گروه بیوشیمی، دانشکده علوم زیستی، دانشگاه تربیت مدرس، تهران، ایران نوشته شده و در سال 1402 پس از تایید کمیته علمی سومین کنفرانس ملی یافته های نوین زیست شناسی پذیرفته شده است. کلمات کلیدی استفاده شده در این مقاله نانوذرات هیدروکسید دوگانه لایهای (LDH)، رسانش کنترل شده دارو، رهایش و بارگذاری دارو، پمترکسد هستند. این مقاله در تاریخ 6 خرداد 1403 توسط سیویلیکا نمایه سازی و منتشر شده است و تاکنون 158 بار صفحه این مقاله مشاهده شده است. در چکیده این مقاله اشاره شده است که امروزه، شیوع روزافزون بیماریهایی همچون سرطان، همراه با تحولات اجتماعی-اقتصادی و سبک زندگی مدرن، اهمیت پیشگیری، تشخیص زودهنگام و درمان موثر را برجسته کردهاست. نانوتکنولوژی، بویژه در زمینه دارورسانی، توجه زیادی را در مواجهه با این چالشها به خود جلب کرده است. هیدروکسید دوگانه لایه ای (LDH)، نانوساختاری دو-بعدی متشکل از یون های فلزی، به عنوان یک پلتفرم چندکاره برای ... . برای دانلود فایل کامل مقاله نانوحامل هیدروکسید دوگانه لایه ای (LDH) به منظور رسانش کنترل شده دارو: مطالعه درج و رهایش پمترکسد با 2 صفحه به فرمت PDF، میتوانید از طریق بخش "دانلود فایل کامل" اقدام نمایید.