استراتژی امنیت ملی آمریکا ۲۰۲۲ و دلالت های سیاستی آن برای ایران

  • سال انتشار: 1401
  • محل انتشار: پژوهشکده امور اقتصادی
  • کد COI اختصاصی: null
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 50
دانلود فایل این طرح

نویسندگان

جواد عرب یارمحمدی

محسن محمودی

مرتضی مرتضوی کاخکی

چکیده

< p> از نخستین روزهای که سمت ریاست جمهوری را در اختیار گرفتم، همواره بر این نکته تاکید داشت هام که< br /> جهان ما در آستانه یک بزنگاه و نقطه عطف مهم قرار دارد. نحو ه پاسخ ما به چال شهای عظیم و فرص تهای< br /> بیسابق های که امروز با آن روبرو هستیم، مسیر جهان ما ر ا تعیین میکند و بر امنی ت و رفاه مردم آمریکا برا ی< br /> نس لهای آینده تاثیر میگذارد. استراتژی امنی ت ملی ۲۰۲۲ بیان میدارد که چگونه دول ت من از این دهه< br /> سرنوش تساز برای پیشبرد منافع حیاتی آمریکا بهره خواهد برد و ایالات متحده را در موقعیتی قرار خواهد< br /> داد که ب ر رقبای ژئوپلیتیک غلبه کند، از عهده چال شهای مشترک برآی د و جها ن م ا را به شکلی استوار د ر< br /> مسیری به سوی فردای روشنتر و امیدوارتر قرار دهد.< br /> در سرتاسر جهان ، نیاز ب ه رهبری آمریکا مانند گذشت ه بسیار زیاد اس ت. ما در میان ه یک رقاب ت تنگاتنگ< br /> استراتژیک برای شکل داد ن به آینده نظم بی نالمللی هستیم. در عین حال، چال شهای مشترکی که مردم را در< br /> جایجای جهان تح تتاثیر قرار میدهند، نیازمند افزایش همکاری جهانی و گام برداشتن مل تها در راستای< br /> پذیرش مسئولی تهای خود در زمانی اس ت که این معضلات ب همرات ب دشوارتر شده اس ت. در واکنش، ایالا ت< br /> متحده با مدد گرفتن از ارزشهای خود به رهبری و هدای ت تلاشها ادامه خواهد داد و در این مسیر با< br /> متحدان، شرکا و همه آنها یی که دارای اشتراک منافع هستیم، همکاری نزدیکی خواهد داش ت. بیگمان< br /> اجازه نخواهیم داد آینده ما در مقابل خاماندیشی آنها که با دیدگاه ما در مورد جهانی آزاد، باز، مرفه و امن< br /> سر ن اسازگاری دارند، آسی بپذیر باشد. از آنجایی که جهان همچنان با پیامدهای ماندگار همهگیری کرونا و< br /> نااطمینانی اقتصاد جهانی درگیر اس ت، هیچ کشوری در موقعیتی بهتر از ایالات متحده آمریکا برای رهبر ی< br /> مقتدر و هدفمند قرار ندارد .< /p>

کلیدواژه ها

امنیت اقتصادی، تحریم، روابط بین الملل و اقتصاد سیاسی

طرح های پژوهشی مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.