محاسبه کارایی متقاطع واحدهای تصمیم گیرنده با ورودی وخروجی بازه ای به کمک واحدهای ایده ال و انتی ایده ال

سال انتشار: 1391
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 933

متن کامل این مقاله منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل مقاله (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دریافت نمایند.

استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:

لینک ثابت به این مقاله:

شناسه ملی سند علمی:

DEA04_001

تاریخ نمایه سازی: 10 اردیبهشت 1392

چکیده مقاله:

تحلیل پوششی داده ها تکنیکی است بر مبنای برنامه ریزی ریاضی جهت ارزیابی عملکرد واحدهای تصمیم گیرنده ی متجانس.یکی از مباحثی که در تحلیل پوششی داده ها مورد توجه قرار گرفته است بحث رتبه بندی واحد های تصمیم گیرنده می باشد. که در این خصوص روش های متفاوتی جهت رتبه بندی واحدها، ارائه شده است. یکی از این روش ها رتبه بندی واحدها بااستفاده از کارایی متقاطع به کمک واحدهای ایده ال و انتی ایده ال می باشد. در این مقاله می خواهیم واحد های تصمیم گیرنده ای را رتبه بندی کنیم که دارای ورودی و خروجی باره ای هستنند. جهت رتبه بندی این واحدها از کارایی متقاطع و فاصله ی بین واحدهای ایده ال و انتی ایده ال و واحد تحت ارزیابی کمک می گیریم. در محاسبه ی کارایی متقاطع وجود داشت، وجود جواب های بهین چندگانه بود. افراد زیادی در این باره تحقیق کردند، از جمله یانگ مینگ وانگ و همکارانش در سال 2011 مقاله ای ارائه داداند[1] و بااستفاده از مدل های این مقاله تا حدود زیادی به جواب بهین منحصر به فرد نزدیک شدند. ما در این مقاله قصد داریم واحدهای تصمیم گیرنده ای را رتبه بندی کنیم، که دارای ورودی و خروجی های نادقیق هستند. برای این منظور از روش کارایی متقاطع به کمک فاصله ی بین واحد های ایده ال و انتی ایده ال استفاده می کنیم.

نویسندگان

محسن رستمی مال خلیفه

دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات، گروه ریاضی، تهران، ایران

آزاده سادات سیدمهدی

دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات، گروه ریاضی، تهران، ایران

مراجع و منابع این مقاله:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :