سال انتشار: 1391
محل انتشار: اولین همایش ملی دانشجویی بیوتکنولوژی
کد COI مقاله: NSCBIO01_107
زبان مقاله: فارسی
متن کامل این مقاله منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل مقاله (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دریافت نمایند.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل مقاله (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دریافت نمایند.
مشخصات نویسندگان مقاله معرفی سیانوباکتریوم Anabaena sp. FS 76 به عنوان کاندیدای توانمند، جهت استفاده در بیوتکنولوژی کشاورزی در استان گلستان
چکیده مقاله:
با رویکرد استفاده در بیوتکنولوژی کشاورزی سیانوباکتریوم ناشناخته Anabaena sp. FS 76 ، از شالیزارهای استان گلستان جمع آوری شد. سپس تحت تنش های توام دیاکسید کربن، pH اسیدی و قلیایی افراطی (5 و 9و11)، و نیز در شدت نور محدود افراطی (2 میکرومول کوانتا بر مترمربع در ثانیه) قرار داده شد. فاکتورهای مانند رشد، برون ریزش آمونیوم، وضعیت رنگیزه ای، تعداد و طول فیکوبیلیزومها، نسبت فتوسیستمll به l، فعالیت نیتروژنازی، فراوانی و مورفولوژی هتروسیست ها، محتوای کربوهیدرات و پروتئین کل، ارزیابی گردید.نتایج نمایانگر این است که Anabaena sp. FS 76 توانایی خوگیری و تعدیل رفتار برون ریزشی را دارد و دستگاه فتوسنتزی و فیکوبیلیزومی در مواجهه با اثر ترکیبی pHاسیدی و قلیایی افراطی(5 و11) سازگار می باشد. ولی محدودیت دیاکسید کربن در شدت نور محدود افراطی که به طور معمول در شالیزارها موجود است را دارد. فعالیت فتوسنتزی و نیتروژنازی بر خلاف سیانوباکتری های گزارش شده در ایران، در شرایط تنش های افراطی، افزایش مییابد. برون ریزش آمونیوم در این شرایط قابل توجه بوده و مکانیسم تراکمی دی اکسید کربن در این سیانوباکتری، در دو جهت عمل می کند. این سیانوباکتری می تواند در درجه نخست اهمیت و توجه از نظر کاربردهای آتی به عنوان کود زیستی جهت تلقیح در شالیزارهای استان قرار گیرد.
کلیدواژه ها:
آنابنا، بيوتكنولوژي كشاورزي، سيانوباكتري، كود زيستي، گلستان
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/192002/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:امیرلطیفی، حمیده سادات و شکروی، شادمان و سلطانی، ندا،1391،معرفی سیانوباکتریوم Anabaena sp. FS 76 به عنوان کاندیدای توانمند، جهت استفاده در بیوتکنولوژی کشاورزی در استان گلستان،اولین همایش ملی دانشجویی بیوتکنولوژی،گرگان،،،https://civilica.com/doc/192002
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1391، امیرلطیفی، حمیده سادات؛ شادمان شکروی و ندا سلطانی)
برای بار دوم به بعد: (1391، امیرلطیفی؛ شکروی و سلطانی)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات مرتبط جدید
- Comparative study of methylene blue removal from aqueous solution using industrial waste and biomass
- Choromosome studies in Specie of Salvia from Hormozgan
- طراحی و تولید سازه بیان کننده AID در جهت تولید سویه ای mutator
- The effect of pH and time on gravitational sedimentation of microalgae Chlorella sp
- نظارت بر اجزاء رقابت زیستی در برداشت بهینه ی میکروبی نفت BCX
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.