بررسی میزان بکارگیری رسانه های نوین آموزشی؛ شناسایی مشکلات و موانع آنها از دیدگاه مسئولین و معلمان اداره ی آموزش و پرورش
سال انتشار: 1394
نوع سند: مقاله ژورنالی
زبان: فارسی
مشاهده: 155
فایل این مقاله در 20 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
- صدور گواهی نمایه سازی
- من نویسنده این مقاله هستم
استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:
شناسه ملی سند علمی:
JR_JEDU-6-23_008
تاریخ نمایه سازی: 28 بهمن 1402
چکیده مقاله:
هدف از انجام این تحقیق، بررسی میزان بکارگیری رسانههای نوین آموزشی، شناسایی مشکلات و موانع آنها از دیدگاه مسئولین و معلمان اداره آموزش و پرورش شهر قائمیه بود. روش انجام این تحقیق توصیفی- پیمایشی و جامعهی آماری کلیهی مسئولین و معلمان اداره آموزش و پرورش قائمیه که ۴۵۵ نفر بود. از کل جامعهی آماری تعداد ۱۸۸نفر به روش نمونهگیری تصادفی ساده انتخاب شدند. سپس پرسشنامهای حاوی ۳۰ سوال طراحی شد. روایی پرسشنامه با استفاده از نظر متخصصان و تحلیل گویه مورد بررسی قرار گرفت. آزمون «آلفای کرونباخ» پایایی آن راتاییدکرد (۸۵/۰=a). نتایج تحلیل دادههای تحقیق حاکی از اولویت بندی مولفهها و مشکلات بکارگیری رسانههای آموزشی با استفاده از تحلیل عاملی اکتشافی و آزمون فریدمن به ترتیب شامل: ۱- برنامهریزی و محتوا، ۲- سخت افزارو زیر ساختها، ۳- نیروی متخصص و آموزش، ۴- مسائل مالی، ۵- مدیریت و اضطراب فناوری، ۶- زمان و تراکم دانش آموزی، ۷- باورهای سنتی، ۸- انگیزش است. با توجه به آزمون فرید من میتوان گفت که اولویت بندی مولفهها معنیدار میباشد به این معنی که عامل برنامهریزی و محتوا اولین اولویت و عامل انگیزش آخرین اولویت را دارا بودند.
کلیدواژه ها:
نویسندگان
علیرضا قاسمی زاد
استادیار گروه علوم تربیتی، واحد کازرون، دانشگاه آزاد اسلامی، کازرون، ایران
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :