تعیین عوامل موثر بر بازنگری ساختار سازمانی مناسب برای تشکیلات تربیت بدنی در دانشگاه های علوم پزشکی ایران
سال انتشار: 1401
نوع سند: مقاله ژورنالی
زبان: فارسی
مشاهده: 131
فایل این مقاله در 12 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
- صدور گواهی نمایه سازی
- من نویسنده این مقاله هستم
استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:
شناسه ملی سند علمی:
JR_NKUMS-14-1_012
تاریخ نمایه سازی: 28 دی 1402
چکیده مقاله:
مقدمه: در عصر حاضر، سازمان ها برای دستیابی به اهداف خود و تامین نیاز مشتریان، باید به ساختارهای پویا و سازگار با شرایط پیرامون خود روی بیاورند. هدف تحقیق حاضر تعیین عوامل موثر بر بازنگری ساختار سازمانی مناسب برای تشکیلات تربیت بدنی در دانشگاه های علوم پزشکی ایران بود.
روش کار: این تحقیق از نظر هدف، تحقیق کاربردی و از نظر ماهیت توصیفی بود. از حیث مبانی فلسفی در زمره پارادایم عمل گرایی و از منظر متغیرها یک پژوهش کیفی است. جامعه آماری این پژوهش دربرگیرنده خبرگان حوزه مدیریت سازمانی در ورزش و مدیران و معاونان حال یا سابق تربیت بدنی دانشگاه های وزارت بهداست کشور بود. روش نمونه گیری به صورت نظری بود. در مجموع ۱۳ مصاحبه به صورت سوالات باز و عمیق انجام شد تا داده ها به اشباع نظری رسیدند.
یافته ها: یافته ها نشان داد ۱۱ مضمون اصلی وجود دارد که شامل ارکان جهت ساز، حکم رانی مطلوب، عوامل تکنولوژی، منابع انسانی، منابع مالی و سرمایه ای، زیرساخت های فیزیکی، ساختار فکری، تشکل های دانشجویی، شبکه های ارتباطی، عوامل فرهنگی و انعطاف و جامعیت ساختار بود.
نتیجه گیری: با عنایت به یافته های تحقیق، بنظر می رسد ساختار تشکیلات تربیت بدنی دانشگاه های علوم پزشکی بایستی از سوی برنامه ریزان ستادی در دانشگاه ها باز طراحی شود و در این بازنگری توجه اساسی به عوامل تاثیرگذار در اولویت می باشد
کلیدواژه ها:
Phenomenology ، Organizational Structure ، Physical Education Organization ، Universities of Medical Sciences ، پدیدارشناسی ، ساختار سازمانی ، تشکیلات تربیت بدنی ، دانشگاه های علوم پزشکی
نویسندگان
محبوبه اللهیاری
Phd of Sport Management, Ferdowsi University of Mashhad, Mashhad, Iran
زهراسادات میرزازاده
Faculty Member of Sport Sciences, Ferdowsi University of Mashhad, Mashhad, Iran
محمد کشتی دار
Faculty Member of Sport Sciences, Ferdowsi University of Mashhad, Mashhad, Iran
غلامرضا ملک زاده
Faculty Member of Economics & Administrative Sciences, Ferdowsi University of Mashhad, Mashhad, Iran
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :