ماهیت فقهی – حقوقی صندوق سرمایه گذاری مشترک با درآمد ثابت
محل انتشار: پژوهش نامه فقه اجتماعی، دوره: 2، شماره: 4
سال انتشار: 1393
نوع سند: مقاله ژورنالی
زبان: فارسی
مشاهده: 118
فایل این مقاله در 20 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
- صدور گواهی نمایه سازی
- من نویسنده این مقاله هستم
استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:
شناسه ملی سند علمی:
JR_FIGH-2-4_003
تاریخ نمایه سازی: 20 دی 1402
چکیده مقاله:
صندوقهای سرمایهگذاری مشترک با درآمد ثابت یکی از انواع واسطههای مالی و ازجمله نهادهایی است که با فروش پیوسته واحد سرمایهگذاری خود به عموم مردم، وجوهی را تحصیل و آن ها را در ترکیب متنوعی از اوراق بهادار شامل سپردههای بانکی، سهام، اوراق مشارکت، ابزارهای کوتاه مدت بازار پول و داراییهای دیگر، با توجه به هدف صندوق، به طور حرفهای سرمایهگذاری میکنند. در حال حاضر صندوقهای سرمایهگذاری مشترک با درآمد ثابت بیش از سایر انواع آن در بازار سرمایه کشور فعال هستند و به دلیل مزایای آن اقبال عمومی نسبت به این نوع از صندوقها بیشتر است. با عنایت به گسترش این صندوقها در ایران و استقبال چشم گیر سرمایه گذاران از آن و توجه به این مطلب که صندوق سرمایهگذاری با درآمد ثابت رایجترین صندوقها در کشور میباشد، ضروری به نظر میرسد که پیرامون ماهیت این دسته از صندوقهای سرمایهگذاری از حیث حقوقی جستاری صورت گیرد، خصوصا آنکه این نهاد مالی نوظهور بوده، در مورد آن فقر منابع به چشم می خورد.
کلیدواژه ها:
نهادهای مالی ، صندوق های سرمایه گذاری مشترک ، صندوق سرمایه گذاری مشترک با درآمد ثابت ، ماهیت صندوق سرمایه گذاری مشترک با درآمد ثابت
نویسندگان
علیرضا عالی پناه
استادیار گروه حقوق خصوصی دانشگاه شهید بهشتی
امیرحسین وفائی نیا
دانشجوی دکتری حقوق خصوصی دانشگاه مفید
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :