مطالعه تنوع پروتئین های گلیادین با استفاده از تکنیک A-PAGE در Aegilops triuncialis
محل انتشار: دومین همایش ملی علوم و تکنولوژی بذر
سال انتشار: 1391
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 858
متن کامل این مقاله منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل مقاله (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دریافت نمایند.
- صدور گواهی نمایه سازی
- من نویسنده این مقاله هستم
استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:
شناسه ملی سند علمی:
SEEDTECH02_419
تاریخ نمایه سازی: 15 اسفند 1391
چکیده مقاله:
پروتئین های ذخیره ای بذر به عنوان نشانگر های ژنتیکی که کمتر تحت تاثیر محیط بوده ، یکنواختی و تکرار پذیری بالایی دارند به عنوان ابزاری قدرتمند در بررسی ارتیاط و خویشاوندی ژنوتیپ ها و گونه های مختلف گیاهی تبدیل شده است. در این بررسی تکنیک الکتروفورز A-PAGE به منظور مطالعه 27 جمعیت از گونه Aegilops triuncialis یا 7 تکرار در آزمایشگاه بیوتکنولوژی دانشگاه محقق اردبیلی در سال 1389 به کار برده شد. نتایج بررسی نشان داد که میانگین تنوع ژنتیکی برای تمامی مکان های ژنی 0/45 می باشد که بیشترین تنوع مربوط به ناحیه ϒ=0/47 بود. در این مطالعه تنوع ژنتیکی بین و درون توده های به ترتیب برابر 0/35 و 0/09 بود. تجزیه خوشه ای جمعیت ها را به 3 گروه تقسیم کرد. گروه بندی نشان داد که میزان تنوع ژنتیکی آن از توزیع جغرافیایی تبعیت نمی کند.
کلیدواژه ها:
نویسندگان
فاطمه قوی بازو
دانشجوی کارشناسی ارشد اصلاح نباتات دانشگاه محقق اردبیلی
رسول اصغری زکریا
استادیار گروه زراعت و اصلاح نباتات دانشگاه محقق اردبیلی
سدابه جهان بخش گده کهریز
استادیار گروه زراعت و اصلاح نباتات دانشگاه محقق اردبیلی
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :