مقایسه الگوریتم توکن رینگ و متمرکز در انحصار متقابل
سال انتشار: 1391
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 1,580
متن کامل این مقاله منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل مقاله (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دریافت نمایند.
- صدور گواهی نمایه سازی
- من نویسنده این مقاله هستم
استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:
شناسه ملی سند علمی:
LNCSE02_153
تاریخ نمایه سازی: 6 اسفند 1391
چکیده مقاله:
با توجه به تحولات اخیر در تکنولوژی ارتباطات و نیاز روز افزون به توان پردازشی زیاد امروزه تصور مجموعه ای از کامپیوتر ها که به صورت یک کامپیوتر یکپارچه اما با قدرت بسیار بیشتر در حال کارهستند چندان بعید نیست. یک برنامه توزیع شده در یک سیستم توزیع شده می تواند به صورت مجموعه ای از پردازه های در حال اجرا که با تبادل پیام از طریق شبکه ارتباطی با یکدیگر همکاریمی کنند تعریف شود. یکی از عوامل مهم در پیاد هسازی سیستمتوزیع شده توجه به مسأله انحصار متقابل است. یعنی اگر بخواهیم در هر زمان فقط یک نفر بتواند از منبع استفاده کند و از دسترسیهمزمان چند نفر به آن منبع مهم جلوگیری کنیم، در عمل خواسته ایم از انحصار متقابل بهره بگیریم. الگوریتمهای زیادی جهت برآوردن این مسأله ارائه شده است، اما در آن ها تعداد پیام- های ارسالی خیلی بالا بوده و پیچیدگی زمانی بالایی دارند. دراین مقاله مقایسه الگوریتم متمرکز با الگوریتم توکن رینگ درسیستم عامل توزیع شده مورد بررسی قرارمی گیرد.
کلیدواژه ها:
نویسندگان
نصیبه رجبی نسب
دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات یزد، ایران
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :