شبکه های مخابرات نوری بی سیم در محیط هدایت نشده زیر آب
سال انتشار: 1391
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 5,631
فایل این مقاله در 6 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
- صدور گواهی نمایه سازی
- من نویسنده این مقاله هستم
استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:
شناسه ملی سند علمی:
LNCSE02_008
تاریخ نمایه سازی: 6 اسفند 1391
چکیده مقاله:
با پیشرفت تکنولوژی احساس نیاز شد تا شبکه های مخابراتی زیر دریا واقیانوس ها از قبیل سیستم های مونیتورینگ یا نظارتی، ارتباطی، تبادل داده و شبکه های حسگر بی سیم (Sensor Networks) در زیر آب با سرعت چشمگیری توسعه یابند. از سیستم های مخابرات نوری زیر آب می توان جهت برقراری ارتباط بین زیر دریایی ها، کشتی ها، غواصان و نیز در تحت کنترل نگهداشتن شرایط آب و هوایی، مواد رادیو اکتیو درون آب و تغییرات زیستمحیطی، نظارت بر کارکرد تجهیزات نفتی و بازرسی مرز آبی کشور ها جهت هرگونه ورود و خروج غیر عادی یا حمله دشمن بصورت زیر آبی و غیره استفادهکرد. در حال حاضر نمی توان از سیستم های مخابرات صوتی زیر آب ( acoustic ( به بیت ریت های بالا دست یافت بدین منظور سیستم های مخابرات نوری بی سیم زیر آب بهترین انتخاب برای انتقال داده با سرعت بالامی باشند و البته دارای چالش های بیشتری نسبت به همه سیستم های مخابراتی بی سیم هستند. در این مقاله سعی شده است که 3 مدل از لینک های ارتباطیبین گره های سیار در زیر آب جهت تبادل اطلاعات بررسی شوند: 1- مدل ارتباطی یا لینک خط دید ) line-of-sight -2 مدل لینک بازتابنده یکپارچه ،) مدوله شده ) modulated retroreflector -3 مدل لینک انعکاسی ،)( reflective ( که هر کدام از این مدل ها دارای مزایا و معایب خاص خود هستند و با شبیه سازی های انجام شده نتیجه خواهیم گرفت که دست یافتن بهبیت ریت های بالا در برقراری ارتباط توسط حسگر ها در تک یا چند گام کاملا عملی می باشد و در نهایت به مسائل باز و حل نشده در این حوزه اشاره مختصری خواهیم کرد.
کلیدواژه ها:
انتقال داده در زیر آب ، شبکه های مخابراتی نوری بی سیم ، مدل های کانال ارتباطی ، نرخ خطای بیتی ، تضعیف ، جذب و پراکندگی سیگنال
نویسندگان
امیر حسنی کرباسی
گروه مهندسی فناوری اطلاعات، دانشگاه گیلان، ایران
رضا ابراهیمی آتانی
دانشگاه گیلان، رشت، ایران،
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :