سال انتشار: 1391
کد COI مقاله: BGAZIAU01_010
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 939
فایل این مقاله در 6 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 6 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله طراحی وپیاده سازی سیستم انتقال فکس ازطریق پروتکل اینترنت FoIP
چکیده مقاله:
نیازبه انتقال اطلاعات ، مسیرIP رابعنوان یک مسیر مناسب برای ارسال ارزان درسالهای اخیرتوجیه پذیر ساخته است . یکی ازموارد انتقال دیتا ،انتقال سیگنال فکس است . هدف از این مقاله ، بررسی پیاده سازی یک دروازهFax over Ipبرروی DSPبه شمارهTMSC6416میباشد . نیاز به فکس درزندگی روزمره ویافتن مسیری مناسب برای انتقال سیگنال آن روی شبکه IPمنجربه آن شده تا مبحثFax over IP درردیف استانداردهای مخابراتی قرار گیرد. مساله این مقاله، پیاده سازی دروازه فکس بلادرنگ میباشددراینجا دروازه ای طراحی وپیاده سازی میشود که ارسال اطلاعات فکس بین دوسیستم فکس ازطریق خطوط تلفن، بنحوی که مسیر IPبخشی ازمسیر ارتباطی باشد،انجام میگیرد . درواقع تصویرفکس ازسیگنالهای آنالوگ استخراج میشود واین اطلاعات استخراج شده بصورت اطلاعاتدیجیتال برروی شبکه بسته ای منتقل میشود.برای آنکه دروازهFoIPبدرستی عمل کندباید پروتکلهایData pump و T. و 38 T.30های فکسوهمچنین برخی ازاستانداردهای کدگذاری بررویIPپیاده سازی شوند
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/184735/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:دادگر، علیرضا و آجودانی، مجتبی و دادگر، مهدی،1391،طراحی وپیاده سازی سیستم انتقال فکس ازطریق پروتکل اینترنت FoIP،اولین همایش منطقهای کاربرد علوم برق و کامپیوتردر صنعت مخابرات،بندرگز،،،https://civilica.com/doc/184735
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1391، دادگر، علیرضا؛ مجتبی آجودانی و مهدی دادگر)
برای بار دوم به بعد: (1391، دادگر؛ آجودانی و دادگر)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود ممقالهقاله لینک شده اند :مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات مرتبط جدید
- Introducing a New Weight-Based Heuristic Clustering Method in Mobile Ad-Hoc Networks
- An efficient percolation-based method for influence maximization problem
- Coverage Optimization mechanism in Wireless Sensor Networks using Learning Automata and Greedy Algorithm
- A Greedy Routing Protocol for Improving Service Quality in Vehicular ad hoc Networks
- Co-authorship networks in the Data Governance research based on Web of Science between 2001-2020
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.