تحلیل مورفوتکتونیکی قسمتی از گسل اصلی زاگرس در جنوب شهرکرد (حد فاصل شملزار تا سودجان)
محل انتشار: هشتمین همایش انجمن زمین شناسی ایران
سال انتشار: 1383
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 1,582
فایل این مقاله در 13 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
- صدور گواهی نمایه سازی
- من نویسنده این مقاله هستم
استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:
شناسه ملی سند علمی:
SGSI08_127
تاریخ نمایه سازی: 23 مهر 1385
چکیده مقاله:
منطقه مورد مطالعه قسمتی از گسل اصلی زاگرس واقع در استان چهارمحال و بختیاری است که بین طول های جغرافیایی 50 و 51 شرقی و عرض های جغرافیایی 32 و َ45 32 قرار می گیرد.
با توجه به گستردگی منطقه مورد مطالعه و امکان تلفیق چند شاخص مورفوتکتونیکی با یکدیگر اهمیت استفاده از تحلیل های مورفوتکتونیکی آشکار می شود.
شاخص های مورفوتکتونیکی Fact %, Smf و عدم تقارن حوضه آبریز مورد بررسی قرار گرفته است و با استفاده از نتاج به دست آمده میان و نحوه فعالیت تکتونیکی در قسمت های مختلف منطقه را می توان با یکدیگر مقایسه نمود.
به نظر میرسد در تحلیل های مورفوتکتونیکی میزان فعالیت به سمت شمال غرب افزایش می یابد. اما این افزایش در تمام منطقه مورد مطالعه دیده نمی شود و در بعضی از قسمت ها فعالیت تکتونیکی به صورت غیر هادی افزایش یافته است که عبات آن را باید در ساختارهای متقاطع با روند اصلی زاگرس در منطقه جستجو کرد. این ساخت ها به صورت محلی در شکل گیری دگر ریختی های منطقه تاثیر به سزایی داشته است.
نویسندگان
ربابه انتظاری
دانشجوی کارشناسی ارشد تکتونیک، دانشکده علوم، دانشگاه شهید بهشتی
سیداحمد علوی
دانشکده علوم زمین، دانشگاه شهید بهشتی
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :