اهداف ثانویه برای محاسبه کارایی متقاطع
محل انتشار: چهارمین کنفرانس بین المللی تحقیق در عملیات ایران
سال انتشار: 1390
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 1,457
متن کامل این مقاله منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل مقاله (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دریافت نمایند.
- صدور گواهی نمایه سازی
- من نویسنده این مقاله هستم
استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:
شناسه ملی سند علمی:
ICIORS04_038
تاریخ نمایه سازی: 4 اسفند 1391
چکیده مقاله:
کاراییمتقاطع به عنوان یک مبحث مهم در تحلیلپوششیدادهها DEA)میباشد. که علاوهبر اینکه رتبهبندی منحصربفردی برای واحدهای تصمیمگیریDMU) ارائه میدهد، وزنهای غیرواقعی را که بدون درنظرگرفتن محدویتهای واحدهای تصمیمگیری به ورودیها وخروجیها اختصاص مییابد را حذف میکند. عاملی که سودمندی این روش را کاهش میدهد وجود جوابهای بهین دگرین برای واحد تحت ارزیابی می باشد، زیرا باعث می شود مقدار کارایی متقاطع منحصربفرد نباشد، برای حل این مشکل استفاده از اهداف ثانویه مطرح شد. در این مقاله بیان دقیق و روشنی از برخی اهداف ثانویه موجود ارائه میگردد و سپس دو مدل اصلاح شده ارائه میدهیم ودر نهایت این دو مدل را در یک مثال عددی با دیگر روشها مقایسه میکنیم.
کلیدواژه ها:
نویسندگان
صالح اویسی کهخا
دانشکده علوم ریاضی، دانشگاه سیستان و بلوچستان
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :