مقایسه درصد فنل کل تانن هیدرولیزی و تانن متراکم با دو روش وزنی و جذب نوری دراندامهای برگ کاسبرگ و ساقه گیاه سنبله ای ارغوانی Stachys inflata Benth.
محل انتشار: اولین همایش ملی علوم زیستی
سال انتشار: 1391
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 1,329
فایل این مقاله در 7 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
- صدور گواهی نمایه سازی
- من نویسنده این مقاله هستم
استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:
شناسه ملی سند علمی:
IAUFALABIO01_282
تاریخ نمایه سازی: 12 بهمن 1391
چکیده مقاله:
گیاه سنبله ارغوانی Stachys inflata گیاهی ازتیره نعنا است که مانند سایرگیاهان این تیره دارای خواص دارویی دارویی بسیاری می باشد این گیاه یکی از گیاهان بومی ایران میباشد و یکی از مناطق رویش آن مناطق اطراف ساوه دراستان مرکزی است اگرچه سنبله ای ارغوانی یک گیاه دارویی است ولی پژوهشهای زیادی روی آن انجام نگرفته است دراین پژوهش فنل کل تاننهای هیدرولیزی و متراکم این گیاه با متانول و استن استخراج و با دو روش وزنی و روش جذب نوری با دستگاه اسپکتروفتومتر اندازه گیری و مقایسه شد نتایج نشان دادکه روش جذبی 20تا90 درصد دقیقتر است دراندامهای برگ کاسبرگ و ساقه سنبله ارغوانی مقدارزیادی ترکیبات فنلی وجود دارد هرسه اندام دارای تانن هیدرولیزی و متراکم از پلی فنل ها بودندولی فنل متراکم درکاسبرگ ها بیشتر از دو اندام دیگر بود برگ بیشترین محتوای فنلی را داشت حضور و درصد تانن درسنبله ارغوانی برای اولین بار گزارش می شود.
نویسندگان
عذرا عطایی عظیمی
دانشیاردانشگاه آزاد اسلامی واحد ساوه
بهنوش رشیدیان دزفولی
دانشجوی زیست شناسی سلولی تکوینی
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :