اثر مصرف قرص سیر بر دور کمر WR، دور باسن HR، نسبت دور کمر به باسن (WHR) و BMI به همراه 6 هفته فعالیت بدنی منظم در زنان میانسال کم فعال و چاق
محل انتشار: اولین همایش ملی تربیت بدنی و علوم ورزشی
سال انتشار: 1391
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 3,338
فایل این مقاله در 7 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
- صدور گواهی نمایه سازی
- من نویسنده این مقاله هستم
استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:
شناسه ملی سند علمی:
IAUNSPORT01_078
تاریخ نمایه سازی: 12 بهمن 1391
چکیده مقاله:
یافته های پژوهشی بسیاری در دسترس است که اثرات مصرف گیاه سیر را بر کاهش سطح گلوکز سرم و چربیهای خون ( کلسترول و تری گلیسرید) ثابت می کنند(1،4). همچنین نشان داده شده که گیاه سیر می تواند بر روی تنظیم فشار خون در افراد مبتلا به فشار خون بالا تأثیر قابل توجهی داشته باشد. مطالعات اپیدمیولوژیک بیانگر ارتباط منفی میان مصرف سیر و پیشرفت بیماری های قلبی- عروقی است (2،4) . بیماریهای قلبی- عروقی، از جمله بیماریهای چند عاملی هستند که بوسیله عوامل گوناگونی از جمله بالا بودن سطح چربیهای سرم خون (کلسترول و گلیسرید) مشخص می شوند(2). از آنجا که امروزه معلوم شده اندازه دور کمر در ناحیه شکمی وهمچنین نسبت WHR از فاکتورهای تعیین کننده سطح بروز ناراحتی ها و حملات قلبی- عروقی است بر آنشدیم تا تأثیر مصرف سیر را بر چربیهای موضعی و بخصوص در ناحیه کمری و لگنی مورد بررسی قرار دهیم.
کلیدواژه ها:
نویسندگان
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :