استخراج فنل ازمحلولهای آبی توسط حلال کلروفرم به روش استخراج با احلال
محل انتشار: اولین همایش ملی تصفیه آب و پسابهای صنعتی
سال انتشار: 1391
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 3,148
متن کامل این مقاله منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل مقاله (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دریافت نمایند.
- صدور گواهی نمایه سازی
- من نویسنده این مقاله هستم
استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:
شناسه ملی سند علمی:
NCWWT01_028
تاریخ نمایه سازی: 8 بهمن 1391
چکیده مقاله:
درفرایندهای صنعتی مولکولهای مختلفی تولید میشوند که بدلیل آلودگی هوا و آب اثرات منفی روی اکوسیستم ها و انسان ها سمیت سرطان زایی و جهش ژنی میگذارند یکی ازرایج ترین آلوده کننده های الی آب ترکیبات فنلی هستند زیرا حتی درغلظت های کم نیز سمی اند باتوجه به مضرات فنل لازم است که روشهایی برای استخراج آن از پساب ها به کاررود که دراین مقاله روش استخراج با حلال فنل از محلول های آبی بوسیله حلال آلی کلروفرم بررسی میشود درحال حاضر روش استخراج با حلال یکی از موثرترین روشهای تصفیه و بازیابی ترکیبات فنلی از پسابهای فنلی با غلظت بالا است هدف ازانجام این کار بررسی و تعیین شرایط بهینه برای استخراج موثر فنل از محلولهای آبی است دراین سیستم فرایند استخراج درمحدوده دمایی 20-50 درجه سانیتگراد محدوده = 0 – 11ph محدوده غلظت 50-500 میلی گرم برلیتر ppm زمان همزدن صفرتا 120 دقیقه بررسی شده است که محلول آبی فنل با غلظت 100 میلی گرم برلیتر دمای 40 درجه سانتیگراد زمان همزدن 30دقیقه و PH=2 به عنوان شرایط بهینه بدست آمده انددرصداستخراج دراین شرایط به بیش از80درصد رسیده است.
کلیدواژه ها:
نویسندگان
مریم باوی فر
دانشگاه آزاد اسلامی سوسنگرد
علی کارگری
دانشگاه صنعتی امیرکبیر
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :