بررسی نقش میانجی مستندسازی تجارب و شبکه اجتماعی سازمان در ارتباط بین تمدن سازمانی و تصویر سازمانی (مطالعه موردی: سازمان ورزش شهرداری تهران)
سال انتشار: 1401
نوع سند: مقاله ژورنالی
زبان: فارسی
مشاهده: 91
فایل این مقاله در 20 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
- صدور گواهی نمایه سازی
- من نویسنده این مقاله هستم
این مقاله در بخشهای موضوعی زیر دسته بندی شده است:
استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:
شناسه ملی سند علمی:
JR_SHM-10-1_008
تاریخ نمایه سازی: 10 آبان 1402
چکیده مقاله:
هدف: هدف از پژوهش حاضر بررسی نقش میانجی مستندسازی تجارب و شبکه اجتماعی سازمان در ارتباط بین تمدن سازمانی و تصویر سازمانی در سازمان ورزش شهرداری تهران بود. روش شناسی: روش تحقیق از نوع توصیفی – همبستگی بود. جامعه آماری شامل کلیه کارکنان سازمان ورزش شهرداری تهران بود. حجم نمونه آماری به تعداد قابل کفایت برای نرم افزار مدلسازی اسمارت پی ال اس محاسبه شد (۱۵۸ نفر) و از روش نمونه گیری طبقه ای_تصادفی شد. ابزار پژوهش شامل پرسشنامه بازطراحی شده از تحقیقات قبلی برای چهار متغیر و در مقیاس ۵ گزینه ای لیکرت بود. روایی محتوایی ابزار با استفاده از نظر متخصصان (۹ نفر) و روایی سازه با استفاده از شاخص-های برازش مدل ارزیابی و تایید گردید.یافته ها: نتایج نشان داد که اثر مستقیم تمدن سازمانی بر تصویر سازمانی معنی دار است. همچنین اثر غیرمستقیم تمدن سازمانی بر تصویر سازمانی از مسیر دو متغیر میانجی شبکه اجتماعی سازمانی و تجربیات سازمانی معنی دار بود. علاوه براین به طور جداگانه نیز تاثیر تمدن سازمانی بر شبکه اجتماعی و تجربیات سازمانی و تاثیر آن ها بر تصویر سازمانی نیز معنی دار بود. بنابراین می توان گفت هر چند تمدن سازمانی منجر به ارتقای تصویر سازمان در محیط می شود اما مستندسازی تجربیات و شبکه سازی اجتماعی به میزان قابل توجهی رابطه تمدن سازی-تصویرسازی را تقویت می نمایند. نتیجه گیری: از این رو پیشنهاد می شود سازمان ورزش شهرداری تهران برای بهره گیری از مفاهیم و مظاهر سازمان های متمدن در راستای انعکاس تصویری مناسب از سازمان در محیط به طور کلیدی از دو راهبرد تجارب مستند و شبکه اجتماعی استفاده نماید.
کلیدواژه ها:
نویسندگان
تورج پرمهر
دانشگاه آزاد اسلامی ، واحد کرمانشاه، ایران
شهاب بهرامی
عضو هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی، واحد کرمانشاه، گروه تربیت بدنی، کرمانشاه، ایران.
محمد جلیلوند
دانشگاه ازاد اسلامی، واحد کرمانشاه، ایران
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :