سال انتشار: 1391
کد COI مقاله: IMES06_388
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 794
فایل این مقاله در 10 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 10 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله ارزیابی کیفیت و درخشندگی سطح فویل آلومینیمی پس از عملیات الکتروپولیش و آندایزینگ
چکیده مقاله:
در این تحقیق تأثیر غلظت محلول (اسید پرکلریک و الکل اتیلیک با نسبت حجمی 1:5 1:6 و 1 ولتاژ ( 5 الی 25 ولت و زمان عملیات الکتروپولیش ( 2 الی 9 دقیقه) بر روی درخشش سطحی فویل آلومینیمی مورد بررسی قرار گرفت. برای این منظور، از میکروسکوپ نوری، استریومیکروسکوپ وSEM استفاده شد و تأثیر پستی و بلندیها بر درخشندگی سطح توسط هیستوگرام درخشش نرم افزار فتوشاپ، مورد سنجش کمی قرار گرفت. همچنین به منظور مطالعه اثر عملیات الکتروپولیش بر کیفیت سطحی فیلم آندایز شده، فویل آلومینیمی تحت دو حالت آندایز شده بدون الکتروپولیش و آندایزشده با الکتروپولیش (تحت شرایط زمان 2 دقیقه، 15 ولت، محلول حاوی اسید پرکلریک و الکل اتیلیک با نسبت حجمی 1:6 ، تلاطم 500 دور در دقیقه و دمای 10 درجه سانتیگراد) مورد بررسی قرار گرفت. دادههای بهدست آمده تأثیر فرآیندالکتروپولیش بر آندایزینگ را بهخوبی نشان دادند، بهطوریکه مشخص شد کیفیت سطحی فویل آندایز شده بهواسطه الکتروپولیش بهبود قابل ملاحظهای پیدا کرده است.
کلیدواژه ها:
الکتروپولیش، درخشندگی ، فتوشاپ و آندایزینگ
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/179948/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:رضاقلی، حامد و زنگنه مدار، کریم و میرجانی، مسعود،1391،ارزیابی کیفیت و درخشندگی سطح فویل آلومینیمی پس از عملیات الکتروپولیش و آندایزینگ،اولین همایش بین المللی و ششمین همایش مشترک انجمن مهندسی متالورژی ایران،تهران،،،https://civilica.com/doc/179948
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1391، رضاقلی، حامد؛ کریم زنگنه مدار و مسعود میرجانی)
برای بار دوم به بعد: (1391، رضاقلی؛ زنگنه مدار و میرجانی)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود ممقالهقاله لینک شده اند :مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- Mechanism Study and Parameter Optimization of A356 Aluminum AlloyElectrochemical Polishing
- ایجاد سطوح ابرآبگریز نانو ساختار بر روی آلیاژ آلومینیوم به روش خورش شیمیایی و بررسی خواص خوردگی و خودتمیزشوندگی آن
- بررسی مدل های تعادلی ، معادلات سینتیکی و پارامترهای ترمودینامیکی درفرآیند جذب سطحی کروم شش ظرفیتی بر روی کربن فعال
- روشهای تعیین و بررسی سازوکار افزایش چقرمگی شکست در نانوکامپوزیت های زمینه سرامیکی
- بررسی ساختار مواد هوشمند و تأثیر به کارگیری آنها درتوسعه صنعت خودرو و پزشکی
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- بررسی تأثیر نورد سرد و عملیات حرارتی بر رفتار تبلورمجدد و خواص مکانیکی آلیاژ نوین تیتانیوم شبه پایدار بتا Ti-3Al-8Mo-7V-3Cr
- بررسی تأثیر عملیات حرارتی آنیل بر ریزساختار و خواص مکانیکی آلیاژ Ti-10Cr
- بررسی اثر میزان بیسموت بر ریزساختار و خواص فیزیکی و مکانیکی لحیم نرم کم نقره Sn0.3Ag0.7Cu
- ساخت آلیاژ TNT متخلخل به روش SPS به منظور کاربرد در بافت سخت
- بررسی ریزساختار و رفتار شکست جوش های مقاومتی نقطه ای فولاد استحکام بالای پیشرفته دوفازی DP590
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.