مرور نظام مند عوامل موثر بر همکاری مبتنی بر اعتماد بین المللی در بافت میان فرهنگی

  • سال انتشار: 1402
  • محل انتشار: یازدهمین کنفرانس بین المللی مدیریت، حسابداری و توسعه اقتصادی
  • کد COI اختصاصی: CONFME11_049
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 98
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

حامد دهقانان

دانشیار، گروه مدیریت بازرگانی، دانشکده مدیریت و حسابداری، دانشگاه علامه طباطبایی، تهران، ایران

مقصود امیری

استاد تمام، گروه مدیریت بازرگانی، دانشکده مدیریت و حسابداری، دانشگاه علامه طباطبایی، تهران، ایران

محمدصالح ترکستانی

دانشیار، گروه مدیریت بازرگانی، دانشکده مدیریت و حسابداری، دانشگاه علامه طباطبایی، تهران، ایران

فریده مصلایی زاده

دانشجوی دکتری، گروه مدیریت بازرگانی، دانشکده مدیریت و حسابداری، دانشگاه علامه طباطبایی، تهران، ایران

چکیده

هدف پژوهش حاضر شناسایی عوامل موثر بر همکاری مبتنی بر اعتماد بین المللی در بافت میان فرهنگی می باشد . این مطالعه، با استفاده از روش مرور نظام مند و تحلیل مضمون انجام گردید. به منظور دستیابی به هدف تحقیق پس از جستجو در پایگاه های اطلاعاتی معتبر داخلی و خارجی تعداد ۴۵۸ مقاله بررسی شد که پس از حذف تکرار و اعمال معیارهای انتخاب مقاله در مجموعه ۳۳ مقاله جهت تحلیل انتخاب شدند . یافته ها نشان داد از ۳۳ مقاله، مشخص شد ۴۸ % اسناد ( ۱۶ سند) طی سال های ۲۰۱۹ به بعد انتشار یافته اند، لذا تعداد مقالات منتشر شده سالانه در مورد همکاری مبتنی بر اعتماد در بافت میان فرهنگی به تدریج در حال افزایش است. از سوی دیگر مشخص شد ۳۳ مقاله در طیفی گسترده شامل ۳۱ مجله منتشر شده اند از این رو پراکندگی در انتشارات این حوزه مشاهده می شود. در نهایت مشخص شد ۶ / ۶۶ ( % ۲۰ سند) دارای روش کیفی هستند و تحقیقات آمیخته که به ارائه الگو پرداختند، تنها ۶ % تحقیقات را تشکیل می دهد، از این رو کمبود تحقیقات آمیخته در خصوص ارائه الگو در این حوزه کاملا مشهود است. براساس تحلیل مضمون مطالعات موجود می توان عوامل موثر بر همکاری مبتنی بر اعتماد در بافت میان فرهنگی را در ۹ مقوله کلی بررسی کرد: شفافیت اهداف، عوامل مدیریتی، شایستگی و کفایت، تعامل متقابل، اشتراک فرهنگی، هوش و مهارت فرهنگی، روابط بین الملل، عوامل محیطی و فرایندهای سازمانی.

کلیدواژه ها

همکاری بین المللی، همکاری مبتنی بر اعتماد، تفاوت های فرهنگی، میان فرهنگی

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.