سال انتشار: 1390
کد COI مقاله: ERANR01_207
زبان مقاله: فارسیمشاهد این مقاله: 601
فایل این مقاله در 6 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
با استفاده از پرداخت اینترنتی بسیار سریع و ساده می توانید اصل این مقاله را که دارای 6 صفحه است به صورت فایل PDF در اختیار داشته باشید.
آدرس ایمیل خود را در کادر زیر وارد نمایید:
مشخصات نویسندگان مقاله بررسی امکانات و محدودیتها توسعه پایدار گیاهان دارویی ایران مطالعه موردی استان قم
چکیده مقاله:
ایران از لحاظ ..تنوع شرایط جغرافیایی ، اقلیمی و خاکی و زمینه رشد گیاهان داروئی یکی از بهترین مناطق جهان محسوب میگردد ودر گذشته هم منبع تولید و مصرف گیاهان داروئی بوده است . . با توجه به محدودیت های آبی و خاکی و همچنین ظرفیت های اقتصادی و اشتغال زایی کشت و فرآوری گیاهان دارویی باید هرچه بیشتر به سمت توسعه و گسترش کشت گیاهان دارویی درکشور و استان قم پیش رفت در این تحقیق به تحلیل چگونگی دست یافتن به توسعه پایدار گیاهان دارویی در کشور و استان قم از طریق بررسی امکانات و محدودیتها توسعه پایدار گیاهان دارویی که شامل : 1-شناسایی گیاهان دارویی منطقه 2- اهلی و زراعی کردن کشت گیاهان دارویی و تولید مکانیزه 3- استفاده و برداشت بهینه وپایدار از طبیعت و بهره برداری مستمر با کتکنیک های کشاورزی دقیق -4 فرآوری و استحصال صنعتی متابولیتهای ثانویه 5- بازاریابی محصولات گیاهان دارویی 6-وجود فرهنگ مصرف سنتی و با دوره - - های تخصصی درمان سنتی وزارت بهداشت پرداخته شده است. بررسی تولیدوصادرات اقلام این گیاهان نشان داد که جمع آوری از عرصه هاعلاوه برتخریب عرصه های طبیعی مبنای اقتصادی مناسب وقابل اعتمادی نیست و فعالیت زراعی دراین زمینه و اهلی نمودن این گیاهان هنوزبسیارمحدوداست وتولیدانبوه تنها به چندقلم محدود منحصراست که نقش آن چندقلم در صادرات رقم بالایی را نشان نداد،اهلی کردن و تولیدزراعی و بازاریابی داخلی و بین المللی بسیاری ازاقلام که می تواند مبنای برنامه ریزی اقتصادی این فعالیت و از ملزومات توسعه پایدار آن است. تشکیل ستاد استانی توسعه فناوری گیاهان دارویی در قم و ظرفیت سازی اقتصادی و اشتغالزایی کشت و فرآوری گیاهان دارویی و فرآیند تغییر الگوی کشت در استان قم با چشم انداز توسعه پایدار استان از نقاط قوت در استان است که الزام تدوین سند راهبردی منطقه ای توسعه علوم و فن آوری گیاهان دارویی را دوچندان نمودهاست که با همکاری ادارات بازرگانی و امور بازاریابی داخلی و صادرات ، صنایع، مراکز دانشگاهی ، جهاد کشاورزی، بهداشت در ستاد استانی گیاهان دارویی میسراست .دراین مسیر فعالیت ها در زمینه های : ساختارسازی، آموزشی و فن آوری در برنامه ریزی کوتاه مدت میان مدت و بلند مدت توسعه پایدار گیاهان دارویی در استان قم میتواند جایگاه ملی و بین المللی را به همراه داشته باشد .
کلیدواژه ها:
گياهان دارويي، توسعه پايدار ، ايران، امكانات، محدوديت ها
کد مقاله/لینک ثابت به این مقاله
برای لینک دهی به این مقاله می توانید از لینک زیر استفاده نمایید. این لینک همیشه ثابت است و به عنوان سند ثبت مقاله در مرجع سیویلیکا مورد استفاده قرار میگیرد:https://civilica.com/doc/175981/
نحوه استناد به مقاله:
در صورتی که می خواهید در اثر پژوهشی خود به این مقاله ارجاع دهید، به سادگی می توانید از عبارت زیر در بخش منابع و مراجع استفاده نمایید:شیرمرد، منصور و خوش لهجه مفرد، عاطفه و لطفی، ذوالفقار و فرداد، داود،1390،بررسی امکانات و محدودیتها توسعه پایدار گیاهان دارویی ایران مطالعه موردی استان قم،نخستین همایش ملی جهاد اقتصادی در عرصه کشاورزی و منابع طبیعی،قم،،،https://civilica.com/doc/175981
در داخل متن نیز هر جا که به عبارت و یا دستاوردی از این مقاله اشاره شود پس از ذکر مطلب، در داخل پارانتز، مشخصات زیر نوشته می شود.
برای بار اول: (1390، شیرمرد، منصور؛ عاطفه خوش لهجه مفرد و ذوالفقار لطفی و داود فرداد)
برای بار دوم به بعد: (1390، شیرمرد؛ خوش لهجه مفرد و لطفی و فرداد)
برای آشنایی کامل با نحوه مرجع نویسی لطفا بخش راهنمای سیویلیکا (مرجع دهی) را ملاحظه نمایید.
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود ممقالهقاله لینک شده اند :مدیریت اطلاعات پژوهشی
اطلاعات استنادی این مقاله را به نرم افزارهای مدیریت اطلاعات علمی و استنادی ارسال نمایید و در تحقیقات خود از آن استفاده نمایید.
کدام مقالات به این منبع استناد نموده اند
بر اساس سیستم تحلیلی استنادات مقالات، تاکنون برای نگارش 1 مقاله استفاده شده است.
علم سنجی و رتبه بندی مقاله
مشخصات مرکز تولید کننده این مقاله به صورت زیر است:
در بخش علم سنجی پایگاه سیویلیکا می توانید رتبه بندی علمی مراکز دانشگاهی و پژوهشی کشور را بر اساس آمار مقالات نمایه شده مشاهده نمایید.
مقالات پیشنهادی مرتبط
- واقعیت مجازی در خدمت آموزش و یادگیری
- بررسی مولفه های نظریه آموزش ترغیبی و تاثیر آن در یادگیری دانش آموز محور
- بررسی عوامل موثر بر ترغیب و تشویق هنرجویان هنرستان به تحقیق و پژوهش علمی و فنی
- آموزش الکترونیک ، آموزش بزرگسالان ، تکنولوژی آموزشی
- کاربرد واقعیت مجازی و واقعیت افزوده در آموزش محتوای درس علوم مقطع ابتدایی در ایران
مقالات فوق بر اساس داده کاوی مقالات مطالعه شده توسط پژوهشگران محاسبه شده است.
مقالات مرتبط جدید
- تأثیر کود گاوی و مرغی بر غلظت برخی عناصر موجود در غده سیب زمینی
- تأثیر کود گاوی و مرغی بر عناصر ریز مغذی خاک تحت کشت سیب زمینی
- تأثیر بافت خاک و تنش خشکی بر عملکرد برنج رقم آنام
- بهینه سازی بهره برداری از مخزن: توسعه روش اتوماتای سلولی
- بررسی اثرات شیوع کروناویروس برمنابع آب وفاضلاب
مقالات فوق اخیرا در حوزه مرتبط با این مقاله به سیویلیکا افزوده شده اند.
به اشتراک گذاری این صفحه
اطلاعات بیشتر درباره COI
COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.
کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.