بررسی اثرات محلول پاشی غلظت های مختلف اوره، اسید بوریک، آهن، مس، روی در زمان های متفاوت بر خصوصیات میوه زرشک (Berberis vulgaris L.)
محل انتشار: هفتمین کنگره علوم باغبانی ایران
سال انتشار: 1390
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 990
متن کامل این مقاله منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل مقاله (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دریافت نمایند.
- صدور گواهی نمایه سازی
- من نویسنده این مقاله هستم
استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:
شناسه ملی سند علمی:
BAGHBANI07_859
تاریخ نمایه سازی: 6 دی 1391
چکیده مقاله:
تأثیر کاربرد کود های اوره در غلظت های ( 0% و 1% و 2%) ، اسید بوریک ، سولفات آهن ، سولفات روی و سولفات مس هر کدام در غلظت های ( 0 و 1500 و 2500 پی پی ام ) به تنهایی و همچنین توام با همدیگردر زمان های مختلف بر خصو صیات میوه زرشک (عملکرد، وزن تر، وزن خشک، طول حبه، قطر حبه، pH ،TSS، آنتوسیانین و اسیدیته قابل تیتراسیون) در خراسان جنوبی بررسی گردید. نتایج نشان داد که محلول پاشی در زمان قبل از باز شدن گل ها و زمان قبل از باز شدن گل ها بعلاوه پس از ریزش گلبرگ ها نسبت به زمان پس از ریزش گلبرگ ها اثر معنی داری در بهبود صفات اندازه گیری شده داشته است. اوره در غلظت های استفاده شده به تنهایی و بصورت توام با کود های دیگر بیشترین تأثیر را در افزایش وزن حبه و pH داشت و بطور معنی داری TSS، وزن خشک و مقدار محصول را افزایش و اسید مالیک را کاهش داده است. بیشترین افزایش در وزن حبه و مقدار محصول مربوط به تیمار (اوره 2%+ اسید بوریک 2500 پی پی ام+اهن 2500 پی پی ام+ مس 2500 پی پی ام+ روی 2500 پی پی ام) بود. اسید بوریک و آهن در غلظت های استفاده شده سبب افزایش معنی دار TSS ،آنتوسیانین وزن خشک، مقدار محصول، pH و کاهش اسید مالیک نسبت به روی و مس شدند. روی و مس تأثیر ی در صفات اندازه گیری شده نداشتند.
کلیدواژه ها:
نویسندگان
فاطمه نخعی
استادیار دانشگاه آزاد اسلامی واحد بیرجند
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :