اثر محلول پاشی برگی اوره، اسید بوریک و سولفات روی بر صفات کمی هسته زیتون (Olea europaea L.) رقم شنگه

سال انتشار: 1390
نوع سند: مقاله کنفرانسی
زبان: فارسی
مشاهده: 1,237

متن کامل این مقاله منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل مقاله (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دریافت نمایند.

استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:

لینک ثابت به این مقاله:

شناسه ملی سند علمی:

BAGHBANI07_609

تاریخ نمایه سازی: 6 دی 1391

چکیده مقاله:

زیتون به عنوان یک محصول تجاری در اکثر نقاط ایران به ویژه استان فارس کشت و کار می شود. رقم شنگه در این منطقه با مشکلاتی نظیر سال آوری، کیفیت پایین محصول و کم بودن عمق خاک زراعی مواجه است. بنابراین پژوهشی برای بررسی اثر محاول پاشی اسید بوریک و سولفا تروی با غلظ تهای صفر، 2000 و 4000 میلی گرم در لیتر و اوره با غلظ تهای صفر، 5000 و 7500 میلی گرم در لیتر بر صفات کمی میوه (نسبت وزن تر یا خشک گوشت به هسته، قطر و طول هسته) در طی 2 سال به اجرا در آمد. نتایج این آزمایش نشان داد که بیش ترین طول و قطرهسته به ترتیب در تیمار اوره در 7500 میلی گرم بر لیتر به تنهایی و سولفات روی در 2000 میلی گرم بر لیتر به همراه اسیدبوریک در همین غلظت و اوره در 5000 میلی گرم در لیتر بود . بیش ترین نسبت وزن تر و خشک گوشت به هسته به ترتیب در تیمارهای اوره در 7500 میلی گرم بر لیتر به تنهایی و 2000 میلی گرم ب رلیتر سولفات روی به همراه اسیدبوریک در همین غلظت و اوره در 7500 میلی گرم بر لیتر دیده شد.

نویسندگان

پگاه صیادامین

دانشجوی کارشناسی ارشد بخش علوم باغبانی دانشکده کشاورزی دانشگاه شیراز

علیرضا شهسوار

استادیار بخش علوم باغبانی دانشکده کشاورزی دانشگاه شیراز

مراجع و منابع این مقاله:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :