اینورتر کلید- خازنی هفت سطحی سه برابرکننده سطح ولتاژ با قابلیت خودمتعادل سازی بدون استفاده از سنسور

سال انتشار: 1401
نوع سند: مقاله ژورنالی
زبان: فارسی
مشاهده: 126

فایل این مقاله در 19 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد

استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:

لینک ثابت به این مقاله:

شناسه ملی سند علمی:

JR_KARFN-19-1_018

تاریخ نمایه سازی: 5 شهریور 1402

چکیده مقاله:

این مقاله، به معرفی یک مبدل هفت سطحی تک­فاز پرکاربرد، به منظور اتصال منابع تولید انرژی تجدیدپذیر با اندازه ولتاژ کمتر به شبکه های قدرت با اندازه های بیشتر پرداخته است. افزایش ولتاژ ورودی با ترکیب ولتاژ خازن ها در مسیرهای جریان از پیش تعیین شده صورت می گیرد. تولید شکل موج پلکانی AC خروجی با استفاده از یک منبع ولتاژ DC با کمک روش مدولاسیون تغییر فاز پهنای پالس (PD-PWM) انجام می شود. توانایی تعادل ولتاژ خودکار بدون نیاز به کنترل کننده یا سنسور خارجی، تعداد کمتر ادوات نیمه هادی، بازدهی بالا و سهولت بهره برداری از مهم ترین ویژگی های مبدل پیشنهادی است. قابلیت افزایش ولتاژ ورودی به میزان سه برابر در خروجی افزون بر قابلیت خود متعادل سازی ولتاژ خازن ها بدون استفاده از مدار کنترلی جانبی یا سنسور از دیگر مزایای ساختار پیشنهادی است. همچنین، با محاسبه تلفات توان و ظرفیت خازن های موردنیاز اینورتر پیشنهادی، مقدار بازدهی ۸/۹۵ درصد به دست آمد. درنهایت، عملکرد اینورتر هفت سطحی پیشنهادی در شرایط مختلف بار در محیط MATLAB SIMULINK شبیه سازی و نتایج آن با نتایج به دست آمده از نمونه اولیه آزمایشگاهی تایید شد.

کلیدواژه ها:

اینورتر چند سطحی (MLI) ، افزایندگاینورتر چند سطحی (MLI) افزایندگی ولتاژ مبدل کلید-خازنی تک منبع مدولاسیون PD-PWM ویژگی خود متعادل سازی ولتاژ ی ولتاژ ، مبدل کلید-خازنی ، تک منبع ، مدولاسیون PD-PWM ، ویژگی خود متعادل سازی ولتاژ

نویسندگان

حسن زارع

استادیار، گروه مهندسی برق، دانشگاه فنی و حرفه ای، تهران، ایران.

حسین اصغرپورعلمداری

استادیار، گروه مهندسی برق، دانشگاه فنی و حرفه ای، تهران، ایران.

مراجع و منابع این مقاله:

لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :