رخداد کانی گچلیت (AsSbS۳) درکانسار طلا وآرسنیک زرشوران، تکاب
سال انتشار: 1388
نوع سند: مقاله ژورنالی
زبان: فارسی
مشاهده: 89
متن کامل این مقاله منتشر نشده است و فقط به صورت چکیده یا چکیده مبسوط در پایگاه موجود می باشد.
توضیح: معمولا کلیه مقالاتی که کمتر از ۵ صفحه باشند در پایگاه سیویلیکا اصل مقاله (فول تکست) محسوب نمی شوند و فقط کاربران عضو بدون کسر اعتبار می توانند فایل آنها را دریافت نمایند.
- صدور گواهی نمایه سازی
- من نویسنده این مقاله هستم
استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:
شناسه ملی سند علمی:
JR_IJCM-17-2_005
تاریخ نمایه سازی: 20 مرداد 1402
چکیده مقاله:
تنوع سنگشناسی متعلق به اواخر پرکامبرین تا عهد حاضر و شرایط مناسب کانیسازی موجب تشکیل کانسار طلا و آرسنیک زرشوران در افق کانهدار شامل شیستهای سیاه، شیل، سنگ آهک و دولومیت شده است. پاراژنز کانهها شامل سولفیدهای آرسنیک، آنتیموان، آهن، سرب، روی و جیوه همراه با طلا، فلوریت، باریت و کوارتز است. مهمترین دگرسانی از نوع سیلیسی است که اغلب در افق کانهدار گسترش یافته و تودههایی از جاسپروئید را به وجود آورده است. طلا در این کانسار به صورت ذرات بسیار ریز است و به ندرت به صورت قابل دید یافت میشود. کانی کمیاب گچلیت در کانسنگ آرسنیکی کانسار زرشوران به صورت یک کانی سرخ رنگ با رخ (۰۰۱) یافت شده است. این کانی از نظر پاراژنتیکی به عنوان کانی حد واسط سولفیدهای آرسنیک و آنتیموان به وجود آمده است. با توجه به حضور کانی گچلیت در برخی از کانسارهای طلای اپی ترمال، وجود این کانی میتواند نشان دهنده احتمال رخداد طلا دراین نوع کانسارها باشد.
کلیدواژه ها:
Getchellite ، Epithermal gold deposits ، Zarshuran ، Takab ، گچلیت ، کانسارهای طلای اپی ترمال ، زرشوران ، تکاب.
نویسندگان
مهرداد کریمی
دانشگاه آزاد اسلامی شیراز
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :