بررسی کیفی هویت و سرمایه گذاری بین فراگیران پیشرفته زبان انگلیسی در آموزشگاه های خصوصی در ایران
محل انتشار: دوماهنامه جستارهای زبانی، دوره: 14، شماره: 4
سال انتشار: 1402
نوع سند: مقاله ژورنالی
زبان: فارسی
مشاهده: 204
نسخه کامل این مقاله ارائه نشده است و در دسترس نمی باشد
- صدور گواهی نمایه سازی
- من نویسنده این مقاله هستم
استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:
شناسه ملی سند علمی:
JR_LRR-14-4_009
تاریخ نمایه سازی: 10 مرداد 1402
چکیده مقاله:
این تحقیق به منظور بررسی هویت و پیامدهای آن تحت چارچوب نظریه سرمایه گذاری (Norton, ۲۰۰۰) انجام شده است. ۱۷ شرکتکننده از فراگیران بزرگسال (بالای ۱۸ سال) زبان انگلیسی در موسسات زبان مشهد در ایران، شامل ۱۰ مرد و ۷ زن، بر اساس توانش زبانی (سطوح پیشرفته C۱ و C۲)، به این منظور انتخاب و مصاحبه شدند. با استفاده از نرم افزار MAXQDA ۱۸، محققین مراحل کدگذاری روش تحقیق داده بنیاد را اجرا نموده و نتایج را بطور دقیق تحلیل نمودند. نتایج حاکی از آن بود که بعضی عوامل مهم مانند سخت کوشی، ترس از شکست و تمایلات شخصی ساخت سرمایه گذاری را تحت تاثیر خود قرار می دهند. همینطور، نتایج نشان می دهند که شرکت کنندگانی که درجات بالایی از مشارکت را نشان دادند، سطوح بالایی از سخت کوشی و دیدگاه مثبتی نسبت به کلاس معلم و یادگیری خود داشتند. دیگر یافته ها نشان داد که توصیف جامعه هدف برای فراگیران باعث افزایش انگیزه آنها می گردد که به نوبه خود سطح سرمایه گذاری را افزایش می دهد. نتایج همچنین نمایان گر بینش های جدیدی در رابطه ی بین زیرساخت های سرمایه گذاری و عوامل تحکیم بخش آن هستند. نکات عملی آموزشی نیز به معلمین و مدرسین زبان انگلیسی مخصوصا در محیط انگلیسی به عنوان زبان خارجی (EFL) پیشنهاد گردید.
کلیدواژه ها:
Identity ، Investment ، Involvement ، Grounded Theory ، EFL ، هویت ، سرمایه گذاری ، مشارکت در یادگیری ، روش داده بنیاد ، انگلیسی به عنوان زبان خارجی
نویسندگان
بهروز مرزبان
Department of English Language and Literature, Hakim Sabzevari University, Sabzevar.
سید محمد رضا عادل
Associate Professor, Department of English Language and Literature, Hakim Sabzevari University, Sabzevar, Iran.
احمدرضا اقتصادی
Assistant Professor, Department of English Language and Literature, Farhangian University, Mashhad, Iran
محمود الیاسی
Assistant Professor, Department of English Language and Literature, Hakim Sabzevari University, Sabzevar
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :