Types of glioma brain tumors and genetic alterations in signaling pathways in them
محل انتشار: مجله علوم پیشرفته زیست پزشکی، دوره: 9، شماره: 1
سال انتشار: 1398
نوع سند: مقاله ژورنالی
زبان: فارسی
مشاهده: 170
فایل این مقاله در 10 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
- صدور گواهی نمایه سازی
- من نویسنده این مقاله هستم
استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:
شناسه ملی سند علمی:
JR_JABS-9-1_001
تاریخ نمایه سازی: 1 مرداد 1402
چکیده مقاله:
چکیده
زمینه و هدف: گلیوما یک نوع رایج از تومور مغزی اولیه است که از سلول های گلیال مغز که احاطه و پشتیبانی نورون های مغزی را بر عهده دارند، منشا می گیرند. این تومورها از سه نوع مختلف از سلول ها که به طورمعمول در مغز یافت می شوند به وجود می آیند: آستروسیت ها، الیگودندروسیت ها و سلول های اپاندیمال که بر این اساس، انواع گلیوما عبارت اند از: آستروساتیوما، Oligoastrocytomas،Ependymomas. مسیرهای پیام رسان در اصطلاح زیست شناسی، شبکه های بیولوژیکی پیچیده ای هستند که از سه مرحله تشکیل شده اند: (۱) مرحله ورودی که در آن گیرنده های غشاء و لیگاندهای آن ها، سیگنال را از خارج سلول وارد می کنند؛ (۲) مرحله پردازش سیستم هسته ای که در آن پروتئین کینازها سیگنال ها را به درون هسته می فرستند؛ (۳) مرحله خروجی که در آن فاکتورهای رونویسی ژن هایی که بر عملکردهای مختلف سلولی تاثیر می گذارند را تنظیم می کنند.
نتیجه گیری: خصوصیات تومورهای گلیوما که شامل تکثیر کنترل نشده، تهاجم و رگ زایی است، از فعال سازی این ۳ مسیر حاصل می شود. درک تغییرات ژنتیکی که در این ۳ مسیر اتفاق افتاده و موجب تشکیل و پیشرفت تومورهای گلیوما می گردد، به بهبود پیش آگهی بیمار به منظور شناسایی اهداف درمانی جدید کمک می کند. در این بررسی، ما یک مرور کلی از پیشرفت های اخیر و درک کنونی از تغییرات ژنتیکی در این مسیرهای پیام رسان گلیوما ارائه می نماییم.
کلیدواژه ها:
نویسندگان
نرگس آهنی
Department of Biology, Faculty of sciences, University of Sistan and Baluchestan, Zahedan, Iran
محمد حسین سنگتراش
Department of Biology, Faculty of sciences, University of Sistan and Baluchestan, Zahedan, Iran
مسعود هوشمند
Department of Medical Genetics, National Institute of Genetic Engineering and Biotechnology, Tehran, Iran
مجید علیپور اسکندانی
Department of Food Hygiene and Quality Control, Faculty of Veterinary Medicine, University of Zabol, Zabol, Iran
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :