The Contribution of S۱۰۰B Suppression by Arundic Acid to the Inhibition of the Glio-Toxicity Induced by Beta-Amyloid in an Astrocytes Culture
محل انتشار: مجله علوم پیشرفته زیست پزشکی، دوره: 9، شماره: 2
سال انتشار: 1398
نوع سند: مقاله ژورنالی
زبان: فارسی
مشاهده: 157
فایل این مقاله در 9 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
- صدور گواهی نمایه سازی
- من نویسنده این مقاله هستم
استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:
شناسه ملی سند علمی:
JR_JABS-9-2_006
تاریخ نمایه سازی: 1 مرداد 1402
چکیده مقاله:
زمینه و هدف: فعال سازی سلول های گلیا نقش مهمی در پاتوفیزیولوژی بیماری آلزایمر دارد. S۱۰۰B یک فاکتور خاص آستروسیتی است که اثرات زیان آوری بر روی سلول های عصبی و غیر نورونی در سیستم عصبی مرکزی دارد. آروندیک اسید مانع ترشح و تولید S۱۰۰B در آستروسیت ها می شود. بنابراین، هدف این پژوهش بررسی اثرات محافظتی آروندیک اسید در برابر سمیت بتا آمیلوئید از طریق کاهش میزان S۱۰۰B در کشت سلولی آستروسیت ۱۳۲۱N۱ بود.
مواد و روش ها: سلول های آستروسیت انسانی (۱۳۲۱N۱) به مدت ۲۴ ساعت با بتا آمیلوئید (۲۰۰ µM) و یا آروندیک اسید (۵۰ µM) تیمار شدند. زنده مانی سلولی با استفاده از روش MTT (۳،۴،۵ دی متیل تیازول ۲،۵ دی فنیل تترازولیوم بروماید) اندازه گیری شد. سطح پروتئین S۱۰۰B با استفاده از روش ELISA (الایزا) اندازه گیری گردید.
نتایج: تیمار با بتا آمیلوئید، باعث کاهش بقای سلول نسبت به گروه کنترل شد. در مقابل، اضافه کردن آروندیک اسید به بتا آمیلوئید، کاهش مرگ ومیر ناشی از بتا آمیلوئید را مهار کرد. بتا آمیلوئید همچنین سطح پروتئین S۱۰۰B را افزایش داد. درحالی که آروندیک اسید از افزایش سطح پروتئین S۱۰۰B ناشی از بتا آمیلوئید جلوگیری کرد.
نتیجه گیری: کاهش ترشح پروتئین S۱۰۰B احتمالا در بروز اثرات محافظتی آروندیک اسید در مقابل سمیت سلول های گلیای ناشی از بتا آمیلوئید در کشت آستروسیت ها نقش داشته باشد.
کلیدواژه ها:
Alzheimer Disease ، Amyloid beta-Peptides ، S-۱۰۰ Calcium Binding Protein beta Subunit ، Arundic acid ، Astrocytes ، بیماری آلزایمر ، پپتید بتا آمیلوئید ، زیر واحد بتای پروتئین متصل شونده به کلسیم S۱۰۰ ، آروندیک اسید ، آستروسیت
نویسندگان
مهشید حسینی
Department of Biochemistry, Shiraz Branch, Islamic Azad University, Shiraz, Iran
مجتبی کشاورز
Shiraz Neuroscience Research Center, Shiraz University of Medical sciences, Shiraz, Iran
محمود وصال
Department of Biochemistry, Shiraz Branch, Islamic Azad University, Shiraz, Iran
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :