تجاری سازی محصولات پروبیوتیک

  • سال انتشار: 1389
  • محل انتشار: اولین همایش ملی پروبیوتیک و محصولات فراویژه
  • کد COI اختصاصی: PROBIOTIC01_014
  • زبان مقاله: فارسی
  • تعداد مشاهده: 765
دانلود فایل این مقاله

نویسندگان

نجف الهیاری فرد

عضو هیئت علمی پژوهشگاه ملی مهندسی ژنتیک و زیست فناوری

چکیده

امروزه زیست فناوری(بیوتکنولوژی) به واسطه اهمیت و گستره وسیع کاربر دهای خود در کانون توجه کشورهای جهان قرار دارد و تعداد پژوهشها و پتنتها، سرمایه گذاریهای بعمل آمده و تعداد شرکتهای فعال جهانی موید این امر است . در کشور ما نیز زیست فناوری با عنایت ویژه مسئولان به عنوان فناوری راهبردی کشور مطرح شده است . یکی از زمینه های مهم کاربرد زیست فناوری، بکارگیری آن در افزایش کمیت و کیفیت مواد غذایی است . همچنین از سوی دیگر با توجه به آگاهی و تمایل روز افزون مصرف کنندگان به خرید محصولات سالم تر و مفیدتر، استفاده از محصولات با کیفیت از اهمیت زیادی برخوردار شده است. محصولات پروبیوتیک را می توان در زمره محصولات مغذی و باکیفیت مبتنی بر زیست فناوری طبقه بندی نمود . تشخیص نیاز بازار مصرف، ایده پردازی خلاقانه، انجام تحقیقات و مطالعات برای توسعه ک تنولوژی و در نهایت تجاری سازی با استفاده از روشهای مختلف و نوین از مراحل اجتناب ناپذیری است که محصولات پروبیوتیک از ماهیت علمی خود تا دست مشتریان باید طی کنند . در این مقاله مدلهای راهیابی نوآوری فناورانه به بازار، نیاز سنجی و ایده پردازی، تبدیل دانش به ثروت، تاثیر فضای مجازی و استفاده اززیست فن بازار در تجاری سازی محصولات پروبیوتیک مورد بحث قرار گرفته است.

کلیدواژه ها

تجاری سازی، زیست فناوری، پروبیوتیک

مقالات مرتبط جدید

اطلاعات بیشتر در مورد COI

COI مخفف عبارت CIVILICA Object Identifier به معنی شناسه سیویلیکا برای اسناد است. COI کدی است که مطابق محل انتشار، به مقالات کنفرانسها و ژورنالهای داخل کشور به هنگام نمایه سازی بر روی پایگاه استنادی سیویلیکا اختصاص می یابد.

کد COI به مفهوم کد ملی اسناد نمایه شده در سیویلیکا است و کدی یکتا و ثابت است و به همین دلیل همواره قابلیت استناد و پیگیری دارد.