راهکارهای تقویت همگرایی منطقه ای جمهوری اسلامی ایران و سوریه
سال انتشار: 1401
نوع سند: مقاله ژورنالی
زبان: فارسی
مشاهده: 250
فایل این مقاله در 27 صفحه با فرمت PDF قابل دریافت می باشد
- صدور گواهی نمایه سازی
- من نویسنده این مقاله هستم
استخراج به نرم افزارهای پژوهشی:
شناسه ملی سند علمی:
JR_PRIW-12-1_007
تاریخ نمایه سازی: 8 خرداد 1402
چکیده مقاله:
با وجود سطح بالای روابط سیاسی جمهوری اسلامی ایران و جمهوری عربی سوریه، مقامات دو کشور بر افزایش و استمرار همکاری های راهبردی با یکدیگر تاکید می کنند. این درحالی است که علیرغم وجود فرصت ها و اشتراکات بسیار زیاد میان دو کشور جهت ارتقاء و استمرار همکاری های راهبردی، نقاط ضعف و تهدیداتی نیز در این مسیر وجود دارد که تبیین آن به مسئله پژوهش حاضر تبدیل شده است. ازاین رو نویسندگان نوشتار حاضر با بهره گیری از روش SWOT موسوم به سوات و از رهیافت چارچوب نظری همگرایی منطقه ای به دنبال پاسخ به این سوال اصلی هستند که «راهکارهای تقویت همگرایی منطقه ای ایران و سوریه چیست؟». هدف مقاله از پاسخ به این سوال «کمک به توسعه و تعمیق همگرایی منطقه ای ایران و سوریه» از طریق «تقویت ادبیات نظری این حوزه» است. فرضیه پژوهش حاضر اکتشافی بوده که در قالب ارائه راهکارهای تقویت همگرایی منطقه ای جمهوری اسلامی ایران و جمهوری عربی سوریه نمایان می کند.
کلیدواژه ها:
Iran ، Islamic Republic of Iran ، Syria ، SWOT ، axis of resistance ، regional convergence ، ایران ، جمهوری اسلامی ایران ، سوریه ، SWOT ، محور مقاومت ، همگرایی منطقه ای
نویسندگان
محمدرضا حاتمی
Professor, Department of Political Science, Payam Noor University, Tehran, Iran, (responsible Author)
علیرضا بیگی
PhD student of political science, Imam Sadiq University , Tehran, Iran.
احمدعلی صادقی
Master's student of Islamic Studies and Political Sciences, Imam Sadiq University , Tehran, Iran.
مراجع و منابع این مقاله:
لیست زیر مراجع و منابع استفاده شده در این مقاله را نمایش می دهد. این مراجع به صورت کاملا ماشینی و بر اساس هوش مصنوعی استخراج شده اند و لذا ممکن است دارای اشکالاتی باشند که به مرور زمان دقت استخراج این محتوا افزایش می یابد. مراجعی که مقالات مربوط به آنها در سیویلیکا نمایه شده و پیدا شده اند، به خود مقاله لینک شده اند :